Az normális hogy amikor reggel felébredek és még fáradt vagyok, nem vagyok teljesen észnél addig úgy fázok mint aki mindjárt megfagy?
Figyelt kérdés
Bocsi ha nem jó kategóriába tettem a kérdésemet de nem tudtam hova illene be egy ilyen kérdés.2014. febr. 14. 07:58
1/5 A kérdező kommentje:
Vagy mitől van ez?
2014. febr. 14. 08:01
2/5 anonim válasza:
Nem tudom mennyire normális. Én soha sem tapasztaltam ilyet. Reggel, mikor felébredek többnyire kellemes meleget érzek a takaró alatt. Fázni csak akkor szoktam, ha kimászok az ágyból :)
3/5 anonim válasza:
Ha rosszul alszom éjjel, én is fagyosabb vagyok.
4/5 anonim válasza:
Ez velem is így van, gondolom mert kikelünk a meleg ágyból, ücsörgünk a kávé mellett... ezért fátunk, de miután elindulunk, teszünk veszünk felpezsdül a vérkeringésünk is!
5/5 A kérdező kommentje:
Nálam teljesen mindegy hogy kikelek-e az ágyból, a paplan alól... utána múlik el a fázás mikor már kiment a szememből az álom és tudok normális ésszel gondolkozni... ugyan ez a helyzet kávéval is és anélkül is...xD
2014. febr. 14. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!