Érdemes beruházni egy üveg cognac-ra?
Nos, az utóbbi időben érdekelnek a minőségi szeszes italokkal kapcsolatos dolgok. Kóstoltam egy pár italt, de azok nem voltak a "csúcsminőségek", persze ez nem az ártól függ, mert olcsóbban is lehet jókat kapni, meg aztán a tapasztalatom nincs is olyan szinten, hogy tudjam értékelni a drágább italokat, így nem is érné meg egy olyannak, mint én.
A whisky nem a szívem csücske, annál jobban szeretem a vodkát, a pezsőt, és a bort. Tekintve, hogy a cognac egy borpárlat, lehet, hogy ízlene. Sokat olvasok egy italról, mielőtt megvenném, szóval tudom, hogy nagyjából mi a jó kategória, a konyak-cognac különbség, a lepárlás és hasonlók.
Érdemes lenne megpróbálni? Persze nem a legdrágábbat, hanem olyan "kezdőnek valót".
Köszi a választ!
Akkor tudnál ajánlani valamit kezdésnek?
Akkor mindegy :D
Köszi a válaszokat!
Még talán meg tudom érteni, hogy nekem nem, de ha valaki szereti, akkor miért ne lenne érdemes?
De valamikor csak meg kell venni az első üveget, hogy azt követni tudja sok másik, szóval én úgy gondolom, érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!