Érdemes beruházni üveg fóliára?
Galaxy s6-ra lenne.
Érdemes rakatni rá üvegfóliát, vagy elég egy tok, esetleg mind 2 ?
En iPhonera raktam, egy picit levesz az erzekenysegbol.
Ha nato drot gyaros vagy orbannal akkor szerintem nem kell. De ha felted a telot mert 3 fisetesbol vetted akkor feltetlenul.
Attól függ, mennyire félted. Az üvegfólia + becsúsztatós tok (bőrtok) szerintem hatékony és elegáns megoldás, ha nem ejted le a kezedből.
Karcok sajnos mindig is lesznek az üvegen, tehát csak ilyen cserélhető védőréteggel lehet védekezni. A zsebedben lévő por is összekarcolja (még a Gorilla Glasst is).
Lányoknak (néhány fiúnak is) a fülbevalóval nagyon érdemes vigyázni. A húgom a fülbevalón lévő kvarckővel karcolta szét a képernyőt telefonálás közben. Az keményebb az üvegnél, nagyon jól karcolja.
Akkor rakatok rá.
Köszönöm a válaszokat.
Öcsém illetve nejem is tört már össze üvegfóliát. A kijelzőnek egyik esetben sem lett semmi baja. Fólia nélküli kijelzőt is összetörtek már mindketten. Szóval hatásos. Az igaz, hogy a touchpanel érzékenységét észrevehetően csökkenti, de ezt meg lehet szokni.
De mindenki döntse el maga, megér-e neki ennyit -mindenesetre egy kijelzőcsere nem kis összeg...
Ja ugyanez ebayrol max 1000-2000 forint
Eleg hülye vagy ha annyiért megvennéd (és még jol se néz ki)
#8-9
Nem a kérdésre adtatok választ.
#9 Ebay-en is néztem, ott 4600 Ft lenne, de már nem kapható ez a szín.
Az meg, hogy kinek mi tetszik nincs jelentősége.
Mindenki másnak ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!