Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért karcolódik ennyire a...

Norbi658441 kérdése:

Miért karcolódik ennyire a Galaxy S7 edge kijelzője?

Figyelt kérdés
1hónapja van meg, számtalan karcok vannak a kijelzőn amik persze csak fényben bizonyos szögben látszanak. Ma vettem észre egy elég mély karcot a jobb felső sarokban. Ebbe a karcba már beleakad a körmöm. Szerencsére nincsen zavaró helyen de azért na! A telefon originál Clear Cover-ben van a kijelzőt nem védi semmi. Általában a zsebemben hordom ahol csak a telefon van (semmi kártya,kulcs) és az asztalra szoktam kitenni. Nemértem minek kell ilyen szar üveget rátenni ami egyből karcolódik hát rendesen felidegesít ember kiadja érte a sok pénzt várva azt hogy jó minőségű lesz erre kap egy könnyen karcolódó üveget (hátul is ugyan úgy karcolódna).Vettem már rá egy védőüveget ami 1hét után leesett mivel a tok 4sarka felnyomja azt. Nemtudom mi lenne a legjobb megoldás hogy 1év után ne nézzen ki úgy a telefon mint egy vágódeszka.

2016. nov. 3. 15:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Minden telefonomon eddig 800ft-os fényes fólia van/volt, és semmi gond velük...1.5 év után karcos a fólia akk kidob, és másik felrak... olcsóbb mint 60ezerért kijelzöt cserélni
2016. nov. 3. 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Panzerglasstol vettem ra foliat es flip tokot ami lefele nyilodik es csak 3 helyen fogja a mobilt ugy igy nem tortrnik meg az h felnyomja a foliat de amugy lehetetlen erre jo uveget venni
2016. nov. 8. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!