Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Megszületett a kistestvérem...

Megszületett a kistestvérem és anyumnak ugye van teje. És szokta fejni mert nem tud szopizni a testvérem. Ihatok abból a tejből?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 14:06
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
100%

Én most a nyolcadik gyermekemet szoptatom, aki 2 éves.Nálunk is aki akarta megkóstolhatta.Nyugodtan megkóstolhatod,nem értek egyet azzal hogy ez beteges lenne.Az íze változó lehet,sok esetben eléggé magában hordozza az anyuka által fogyasztott étel illatát,ízét.Nem fogsz rászokni,mert annyi úgysem lesz hogy azon élj.

Az anyatej rendkívül könnyen emészthető,a pici babák számára nagyon tápláló,teljes értékű táplálék.

A nagyobbak számára nem annyira tápláló.

Nagyobb mennyiségben a gyorsan emészthetősége miatt még hasmenést is okozhat.Persze a babáknak nem.

Ha van rá lehetőség,rakjátok el a mélyhűtőbe hátha pár hónap múlva jól jön majd a mostani felesleg.Ha meg túl sok lesz a felesleg,akkor védőnői segítséggel lehet adni más babáknak,és a TB kifizeti az árát.Az ára 1800 Ft/liter

Nekem így 8 hónapon keresztül,havi 30-40 ezer Ft adómentes jövedelmem volt.

Ha megkóstoltad írd már meg hogy milyen volt!

2010. máj. 20. 08:19
 22/28 anonim válasza:

Szerintem nyugodtan igyál bele..de ne sokat!!!!!

A testvérednek sokkal fontosabb, mint neked!!!!!!!!!

2010. máj. 20. 18:21
 23/28 anonim válasza:

A mikor megszületett a második Babánk Kisfiam is meg akarta kóstolni akkor majd nem 3 éves volt!

Adtam neki de kiköpte a padlóra!

Neki nem izlett!Azóta kínálgathatom,rázza a hideg!

2010. máj. 21. 22:05
 24/28 anonim válasza:
Nekem 27 és 6 hónapos babáim vannak. A nagyobb 1 éves koráig szopizott. A mikor van felesleg, alig várja, hogy megihassa. Még ha betegesnek is tartanak, bevallom én megkóstoltam a saját tejemet. Szörnyű! Mint valami lisztes lötty. De a gyerekeknek ízlik, és ez a lényeg. Ha anyud megengedi kóstolj bele, de sztem nem fog ízleni.
2010. máj. 22. 09:49
 25/28 anonim válasza:
Kattant
2010. máj. 22. 10:24
 26/28 anonim válasza:
biztos lány vagy
2010. máj. 23. 00:27
 27/28 anonim válasza:
Vigyázz, még a végén elhízol. Kitudja mennyi kcal az anyatej...
2010. máj. 24. 14:42
 28/28 anonim válasza:

Ez csomószor felmerül mindenféle morbid vígjátékokban. Nyugodtan megihatod, nem árt meg az egészségednek, sőt, nagyon egészséges dolog. Gondolj bele, a csecsemő ezt issza és nem kell neki semmi más.

Aztán h mi undorító és mi etikus, az már más kérdés.

2010. máj. 26. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!