Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Megszületett a kistestvérem...

Megszületett a kistestvérem és anyumnak ugye van teje. És szokta fejni mert nem tud szopizni a testvérem. Ihatok abból a tejből?

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 14:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
éppen megkóstolhatod, bajod nem lesz belőle. hagyd meg a tesódnak, neki jobban kell most:)
2010. máj. 15. 14:18
 12/28 anonim válasza:
Ihatni ihatsz belőle,de engem még a gondolatától is kiráz a hideg.Kistesódnak nagyobb szüksége van rá,mint neked.Kóstold meg ,és írd le milyen ízű(nem viccelek)!!!
2010. máj. 15. 14:21
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
ha nagyon kíváncsi vagy megkostólhatod. anyukád biztos meg fogja engedni, de egy maximum két kortynál többet ne igyál mert az a tej a kistesódé :D
2010. máj. 15. 14:29
 14/28 A kérdező kommentje:
Köszii megfogom kóstolni és le írom majd milyen =)
2010. máj. 15. 14:31
 15/28 anonim ***** válasza:
37%
Egy csomó nőnek meg a férje kóstolja meg, na AZ beteges! Szerintem ez még nem, mert te gyerek vagy, kóstold meg nyugodtan. Nem tudom, miért gondolták a többiek, hogy literszámra akarod inni, és a tesód elől elvenni :D Eszembe nem jutott volna, szted csak az íze érdekel, meghogy milyen... én is megkóstolnám a helyedbe:P
2010. máj. 15. 14:46
 16/28 anonim ***** válasza:
53%

Kategória: Ételek, italok > Bor, sör, röviditalok

XD

2010. máj. 15. 14:56
 17/28 anonim ***** válasza:
61%

Abszolút nem beteges senkitől, ha megkóstolja kicsit, ezért minek lenézni az embereket? Komolyan, nem értek senkit, olyan apróság miatt megy a fikázás, hogy az hihetetlen... Annyira elegem van már az emberekből, hogy minden apró dologra azt mondják, hogy beteges...

Tök mindegy, hogy férfi, nő, gyerek, idős, kíváncsi és kész, régen ő is ivott, de arra már nem emlékszik...

Kíváncsi vagyok, hogy ittál-e. :)

2010. máj. 16. 11:01
 18/28 A kérdező kommentje:
Megkóstoltam anyu meg engedte. Kicsit furán nézett rám mikor meg kértem. De meg engedte. Hát érdekes íze volt. Mint a tehéntej csak kicsit édeskésebb. :D
2010. máj. 16. 17:47
 19/28 anonim válasza:

Szerintem ihatsz én is szoktam inni és nekem izlik. Mert anyukámnak olyan különleges betegsége van hogy olyan anyagot tartalmaz a teje ha nincs folyamatosan tisztítva akkor veszélyes lehet a kistestvéremre. De az orvosok azt mondták h nagyokra nem veszéles. ezért h ne menjen kárba megmelegítve megiszom. Nekem eddig semmi bajom nemlett és a kistesóm is egézséges. Mivel anyukám korán reggel szoptatja a tesómat azért reggel ezt iszom. Nekem ízlik. Csak nemtudom egy gyereket mennyi ideig szoptatnak.:)

Szval nem lesz semmi bajod.

2010. máj. 17. 18:01
 20/28 anonim ***** válasza:
Miért ne ihatnál belőle? Hiszen az édesanyád teje, magad is ugyanazt kortyolgattad, amikor kisbaba voltál. Ha pedig édesanyád ezt megengedte, akkor annál jobb. Szívből kívánom, hogy egészségedre váljék.
2010. máj. 20. 05:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!