Megszületett a kistestvérem és anyumnak ugye van teje. És szokta fejni mert nem tud szopizni a testvérem. Ihatok abból a tejből?
Kategória: Ételek, italok > Bor, sör, röviditalok
XD
Abszolút nem beteges senkitől, ha megkóstolja kicsit, ezért minek lenézni az embereket? Komolyan, nem értek senkit, olyan apróság miatt megy a fikázás, hogy az hihetetlen... Annyira elegem van már az emberekből, hogy minden apró dologra azt mondják, hogy beteges...
Tök mindegy, hogy férfi, nő, gyerek, idős, kíváncsi és kész, régen ő is ivott, de arra már nem emlékszik...
Kíváncsi vagyok, hogy ittál-e. :)
Szerintem ihatsz én is szoktam inni és nekem izlik. Mert anyukámnak olyan különleges betegsége van hogy olyan anyagot tartalmaz a teje ha nincs folyamatosan tisztítva akkor veszélyes lehet a kistestvéremre. De az orvosok azt mondták h nagyokra nem veszéles. ezért h ne menjen kárba megmelegítve megiszom. Nekem eddig semmi bajom nemlett és a kistesóm is egézséges. Mivel anyukám korán reggel szoptatja a tesómat azért reggel ezt iszom. Nekem ízlik. Csak nemtudom egy gyereket mennyi ideig szoptatnak.:)
Szval nem lesz semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!