Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Sokat (bort) ittam, Apukám...

Sokat (bort) ittam, Apukám nemsoká itt van és nem akarom, hogy ilyen állapotban lásson. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már fürödtem, arcot mostam hideg vízzel, de így se jobb.

2017. ápr. 28. 14:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9-es te állat :DD
2017. ápr. 28. 20:34
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi a választ mindenkinek :D aludtam egy keveset és jobb lett. 17 éves vagyok és azért ittam, mert megbukok év végén és nagyon megviselt, mert minden összejött és jött még ez is. (Nem, nem vagyok alkoholista! És nem szoktam inni, csak most úgy éreztem, hogy szükségem volt rá.) Tudom, nem megoldás semmire, de nekem segített megnyugodni és nem, nem fogok alkoholhoz nyúlni minden egyes alkalommal ha bármi csalódás ér a közeljövőben :D

Amúgy egy fél üveg bort ittam meg kb.

2017. ápr. 28. 22:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Hat figyelj.ezt eddig is tudhattad ..vegtere is a jegyeidet ismerted es te keszultel csak ilyen szinten az iskolára egész masodik felevben
2017. ápr. 29. 04:54
 14/15 anonim ***** válasza:
És, hogy sikerült megbukni és miből?
2017. ápr. 29. 10:33
 15/15 anonim válasza:
Nem sokra mennél a valaszommal bocsi ... túl késő van már, amúgy el bujtal, vagy meg szoktel otthonról?
2017. ápr. 29. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!