Sokat (bort) ittam, Apukám nemsoká itt van és nem akarom, hogy ilyen állapotban lásson. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már fürödtem, arcot mostam hideg vízzel, de így se jobb.2017. ápr. 28. 14:36
2/15 anonim válasza:
Hany eves vagy?minek iszol ilyen korán Ennyit ,ha utanna szegyenled?furodj meg langyos ,hideg vízzel meg egyszer ,ha ezt igy letudtad irni akkor utanna nagy gond nem lesz
3/15 anonim válasza:
Egyél mindenképp. Zsíros kenyér a legjobb. Vagy csinálj úgy mintha aludnál azt békén hagy.
4/15 anonim válasza:
Igyál sok vizet aztán kiürül . Enni nem jó mert lehet több savat képez és okádsz .
5/15 anonim válasza:
Feküdj be az ágyadba és filmezz.
6/15 anonim válasza:
Feküdj le aludni és meg van oldva. Legalább megérte a pia?
7/15 anonim válasza:
Dőlj be aludni, igyál sok vizet, egyél kenyeret, vagy valam izsírosat.
Elég tisztán írsz, nagy baj nem lehet.
8/15 anonim válasza:
Zsíros kenyér lila hagymával és igyál egy kávét.
9/15 anonim válasza:
Húzz fel egy csíkot az is kijózanít.
10/15 anonim válasza:
Mondd neki, hogy szerinted elkaptad a padtársadtól a hasmenés-hányás vírust, mert cefetül vagy. Hmmm. Talán lefekszel, lehet, hogy jobb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!