Az, káros. Napi egy már alkoholizmus (nem a mennyiség miatt, hanem a rendszeresség miatt), hízlal, egy sörből lesz a két-három...
Miért akarsz 17 évesen, iskoláskorban inni? Egy sörtől még csak be sem nyomsz.
Külsőleg vagy belsőleg :D? Csak mert én is öblítem sörrel a hajam, hajmosás után plusz fényt ad neki...
Viccet félretéve, hagyd meg a hétvégi iszogatásra barátokkal... Ökör iszik magába + egy sör nem sör... egyszer kétszer ám legyen, ha van felnőtt, aki megveszi neked, de napi rendszerességre igen.. káros...
Napi 1 nem hogy nem káros, hanem egészséges is!
Én most 25 éves nőként kb 18-19 éves korom óta majdnem minden nap iszom este vacsihoz 1 üveg sört. Nem tartom magam alkesznak, mert ha nincs itthon nem megyek el érte a boltba, ha fázom, inkább teát iszom, ha tanulok este, alkoholmenteset iszom.
Mértékkel nem káros a májra, ami pedig az egészséges részét illeti:
- napi 1 sör és alacsony marad a különböző szívbetegségek kialakulásának kockázata, mert a komló nyugtató hatású
- növeli a vér HDL szintjét, amit jó koleszterinnek is neveznek
- fokozza az agyműködést
- jó B vitamin forrás
- vesetisztító
- vízhajtó
és ahogy előttem is írták, valóban jó a hajnak is, fényesebb és erősebb lesz tőle.
Alkoholizmus kezdete - ami pontosan arról szól, hogy rendszeresen! iszol.
Jó út, hogy rászokj, és ha nélküle ingerültté válsz, akkro alkesz lettél.
Tv ben láttam: napi 4 üveg 4.5%-os sör semmilyen károsodást nem okoz a májban, hosszú távon sem.
Bár azt nem mondták, hogy elosztva egy nap vagy egyszere ha megiszod.
(Klinikai toxikológus mondta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!