Triple sec - kávéba? Van itthon egy fél üveggel, koktélhoz vettem, de már nem koktélozunk. Kávéba jó lehet? Vagy mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2017. febr. 4. 19:08
11/11 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ne törődj a bunkó, tahó válaszolókkal. Én azt mondom hogy a puding próbája az evés! Egyszer él az ember, ezért egyszer mindent ki kell próbálni az életben. Próbáld ki a kávét triple sec-el, rummal, vodkával, pálinkával, brandyvel vagy sósborszesszel. Teljesen mindegy, hiszen a te egyéni ízlésed határozza meg azt, hogy neked melyik változat jön be. (Én nem bíztatok senkit semmire, hiszen maga az egyén dönti el hogy miként cselekszik, ergo az egyén maga felelős a cselekedeteiért, senki más.) Azon is múlik, hogy mennyire vagy bevállalós. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!