Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ki milyen ivós játékot tud...

Ki milyen ivós játékot tud magyarkártyával? (mik a szabájai? )

Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 07:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
vesztes iszik lehet ezt kisseb,nagyobb lappal játszani vagy normális negyed,fél,teljes játékkörös játékal is. Aztán ott van egy adott lap kiválasztása hogyha valaki kihuza (egymás után huztok) akkor az isszik stb... sztem ez a fantáziára van bizva :)
2010. máj. 7. 07:56
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Na akkor szerintem ivás helyett tanuljatok meg mindketten írni...
2010. máj. 7. 08:34
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
SZerintem te meg huzz a pi..ába ha csak ilyen értelmes választ tudsz irni...
2010. máj. 7. 09:11
 4/9 anonim ***** válasza:
a vesztes iszik, a többiek meg szolidaritásból isznak.
2010. máj. 9. 18:37
 5/9 anonim válasza:
Hová jutott a világ... Inkább visszaülnél az általános iskola 3-4-5-6. osztályába és megtanulnál "hejesen irní"...
2010. máj. 14. 07:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Útolsonak : Ez fájt ! OMG
2010. máj. 14. 12:47
 7/9 A kérdező kommentje:

szeretném megkérni a nyelvész professzor urakat hogy az otthoni sikertelenségük miatt egy másik kérdésben piszkálódjanak és itt a kérdésre adjanak választ. Én elhiszem hogy ők még nem írtak félre semmit életükben de ne legyenek rá ennyire büszkék.

a kérdéshez meg még annyit hogy egy olyan játék kéne amit jó sokan lehet játszani mert nem ultizáshoz akarunk piálni. Valami egyszerűbbet tuti ismer valaki amit akár 5-6-an is lehet nyomni. Én sajnos nem tudok

2010. máj. 15. 04:50
 8/9 anonim ***** válasza:
hehe, elősször a magyar hejesírás szabájaival ismerkeggy szerintem!
2010. máj. 17. 21:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Apám ezek szerint te akkor olvasni sem tudsz, ezt vidd máshová. "ismerkedj" mellesleg
2010. máj. 18. 07:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!