Mi ez az új őrület hogy nem iszunk heinekent meg más országból való italokat?
Mert amiből lehet politikai ügyet csinálni, abból csinálunk. ("unk", én mondjuk nem)
Ez már régen nem a sörről szól, de divat szidni mindent, ami külföldi, és isteníteni mindent, ami erdélyi. Formaságok és részletkérdés, hogy Erdény hova is tartozik vagy tartozott. Én nem azért nem iszom Heinekent, mert külföldi, hanem, mert nem szeretem. Ellenben nem iszom Csíkit sem, és nem tudtam, hogy létezik, amíg az a hiszti elő nem került vele. (Tehát reklámnak elég jó volt.)
A fél világ más országból való dolgokkal él- de lehet hogy már az egész világ ...
Az hogy pár ember nem iszik külföldi sört?
És a számítógépeik is mind hazai gyártmány? meg az autóik, telefonjaik, mosógépük, mikrójuk stb?
akkor gartulálok, mert ilyen még Svájcba sincs, pedig ők még talán meg is tehetik...
#22 Butaságot beszélsz, mint az emberek több része, és nem veszed észre magad.
Mi ez a svájci hiszti? Csak kifogásokat keresel.
Zanussi magyar?
Audi magyar?
Soproni sör magyar?
Semmi se magyar! Ha nem itt gyártják, akkor máshol. Mert NEM magyar.
Nézd meg az országoknak (Holland, Német, Osztrák, Román, Cseh, Lengyel, Francia, Olasz, Angol, USA....) a saját termékeit, mindnek van több is! Járj utána.
Hol van Magyarország? Sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!