Elmúlik, hogy nem tudom meginni a fehérbort?
Annó a 18. szulinapom fél éve kicsit félresikerült,és sugárban hánytam egész nap/este a fehérbort,természetesen ilyen nagyon ritkán fordul elő alap esetben nem iszom le magam,csak a jókedvig.
A lényeg hogy azóta egyszerűen nem tudom meginni a fehérbort,ahogy a jellegzetes ízét megérzem rögtön eszembe jut hogy milyen rosszul voltam és jön a hányinger.
Ez valaha elmúlhat?
Nem feltétlen.
Ha nagyon vissza akarod szokatni magad, akkor az ellenkező oldaltól kezdeném, pl ha szárazzal van a baj akkor aszúval, 1-2 korty/pohár alkalmanként, aztán egyre kevésbé édes borok, majd félédesek, aztán szárazok, attól függ alapból mit iszol.
De sokan járnak úgy, hogy "hihi-haha, attól nagyon bebsztam eccer, mai napig nem bírok ránézni sem..."
Nem valószínű, hogy elmúlik.
Nekem egy ismerősöm egyszer elég rosszul lett az alkoholtól, azóta semmilyen alkoholt nem tud meginni, annyira megutálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!