Ha éhgyomorra lehúzol fél liter 5%-os sört, te is elkezdesz kicsit szédülni ami fél óra múlva elmúlik?
nem
nálam kb 3-4 üveg után van ez éhgyomorra vagy akkor ha másnaposan ébredve ráiszok 1 üveggel
Nem, de ez nekem már napi rutin.
Csak gyakorolni kell és nem fogsz szédülni.
Hosszú ideig 4-5 sör jelentette a berúgást, és olyan 7-8 az alapos berúgást. Azután egy szép napon, úgy egyetem közepén elhatároztam, hogy a napi limit az két sör. Nem mondom, hogy mindig megtartottam, de Isten kegyelméből úgy nagyjából működik.
Viszont azóta én is megérzem már az első sört is, különösen, most nyáron, amikor bejövök a melegről.
Szóval tényleg gyakorlás kérdése, de szerintem nem jársz jól, ha gyakorlod. Inkább lőjj be Te is egy napi limitet.
Nem akarom gyakorolni, csak azt furcsállom kicsit ha a nagy melegben éhgyomorra egyszerre hirtelen fölhajtok egy sört, akkor így megérzem. Utána ha iszok néhány deci(!) (nem elírás) töményet, azt már meg se érzem.
Illetve ha eszek is hozzá, vagy lassan kortyolgatom akkor több sör se kottyan meg. Arra lettem volna csak kíváncsi, hogy én vagyok csak így fordítva bekötve. De ezek szerint igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!