Az lenne a kerdesem nem soka itt a szilveszter es 14000 ftbol lehet jót buliz Ni? Tőbbi lent
14 000 Ft-ból nagyjából háromszor képes vagyok berúgni, úgy, hogy nagyon bírom a piát.
Persze kérdés, hogy hol akarsz inni. Van pár hely Budapesten, ahová ennyiért be sem mehetsz. Otthon meg két liter kannásborral is be lehet rúgni. Pláne, hogy már 11 000 forintért vettél sört, bort, pálinkát.
"Olvasd vègig rendesen 25 ből 14 em maradt falumba leszek egy kocsma szerüsègbe belèpőt nem kell fizetni"
Kb. egyszerre küldtük el a kommenteket azért nem láttam. Amúgy olyan olvashatatlanul fos a helyesírásod, hogy olyan sokat nem tudtam meg belőle. Ha egy falusi presszóban leszel akkor mit izgulsz, hogy nem lesz elég 14? A harmada is sok lenne :D Mégis mire számítasz? Iszol 4-5 sört, 3-4 rövidet meg egy pezsgőt és már talaj részeg vagy. Ez mennyibe kerül összesen? Maximum 3-4 ezer, nem 14.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!