Mit igyak, hogy ne rúgjak be annyira?
Igazából a mérték a legfontosabb! Keveset akármiből ihatsz. Sörtől pl nem lesz bajod, vodkanarancs(kevés vodkával) is mehet. Ja és ne keverd a piákat!
És azt se felejtsd el, hogy nem attól vagy menő ha iszol:) én nem szeretek semmilyen alkoholt, nem is ittam/iszom soha.:)
18/L
szerintem ivas elott mindenkeppen egyel rendesen, nem kell tul sokat, de azert annyit, amennyit maskor is szoktal vigyel be aznap is. a buliban is legyen valami ragcsalni valo, szendvicsek vagy pogacsa, chips, valami. legyen asvanyviz is, minden alkoholos ital utan egy pohar vizet / uditot igyal meg, ill tenyleg ne keverd a piakat lehetoleg!
azt javaslom neked, hogy igyal pl boros kolat (1- 2 ujjnyi bor, tobbi kola) vagy vodkanarancsot ( ne tul eroset), de vagy vagy valassz , ne mind a ket fajtat! a pezsgovel nagyon vigyazz,mert az vag fejbe a leggyorsabban , ill csunyan hanyat is :D
A 2. válaszoló módszere (sajnos) nagyon jól működik. Egyszer kipróbáltam haverommal,hogy felesezni fogunk egész este,de minden feles után megiszunk 2-3 dl. vizet. Valami 6 feles + víz után jóformán józanul mentünk haza. :( Nem gazdaságos!
Ha hányni nem akarsz akkor kerüld a pezsgőt (nagy mennyiségben),a pálinkát meg a szar bort. Meg bármit ami savas. Ilyenkor mindig van ilyen kényszerű igyunk egyszerre húzóra dolog. Kamuzz ,hogy fáj a fejed,torkod,stb. úgyhogy most nem,iszol majd a saját tempódba,kapják be. Mert amúgy ez a kényszerű ivászat a legjobb hánytató. És univerzális igazság, ne keverd nagyon a piákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!