3000ft-ig melyik a legütősebb pia/alkoholos ital?
Sziasztok szilveszterre szeretnék majd venni valami házibuliba de nem tudom, hogy mit. Azért olyan drágát sem szeretnék mert ez buli lesz és nem "kultúrivás".szóval kérdésem az, hogy 3000ft-ig melyik a legütősebb alkoholos ital/ legerősebb.
A válaszokat köszi!
Mondom a receptet (fény-nek hívják egyébként):
Megkeresed szüleid régi elrejtett szódás üvegét, kitisztítod, veszel bele tömítő gumit ha kell, meg szódás patront hozzá. Ha jól meg tudod csinálni akk akár 2 patront is bele tudsz majd tekerni (vízzel kipróbálhatod). Ezt úgy meg tudod oldani 500-1000 ből.
Veszel valami olcsóbb de nem túl rossz minőségű vodkát a maradék lé-n pl. rolyal.
(Ha nincs én próbáltam már borral is.., jóval ütősebb a pezsgőnél.)
Beletöltöd a szódás üvegbe a vodkát (de a szódás üveget max 3/4 ig töltsd hogy maradjon hely a gáznak is), és megpróbálsz lehetőleg 2 patront beletekerni, de ha nem megy 1 is elég.
Fogsz egy kisebb poharat, öntesz az aljába egy kis pl. málnát vagy szörpöt, és rányomod az üvegből a vodkát, aztán AZONNAL lehúzod míg habzik.
Viszont ezt olyan helyen csináld ahol nem hívják rád később a mentőt, mert olyan berúgások lehetnek ebből hogy a detoxba ébredsz.
Csak mértékkel, óvatosan, akkor nem lehet baj.
Jó bulizást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!