Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Muszáj rézcső spirált alkalmaz...

Muszáj rézcső spirált alkalmazni pálinka főzéskor?

Figyelt kérdés

2016. dec. 25. 16:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Itt le is van írva. [link]
2016. dec. 30. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 Szimeon ***** válasza:
Saját tapasztalatomból cáfolom. Nem réz, hanem műanyag a fedlaphoz rögzített cső. ÉS? Tökéletes.
2016. dec. 30. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
Nyilván azon is kifolyik meg a saválón és egy slagon is átmenne a pára. De az is nyilvánvaló hogy el se olvastad amit belinkeltem . Ott pontosan levan írva miért is kell vörösréznek lenni a csőnek. Az hogy barkácsol valamit az ember és működik nem jelenti azt hogy jó. Gondolhatod a gyártók nem flancolásból használnak rezet . Mikor egy 200 forintos csődarabbal is megoldható lenne.
2016. dec. 30. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
A kérdés a rézcső spirálra vonatkozott, az pedig a hűtőben van. Én elolvastam azt amit belinkeltél, és ott pontosan rozsdamentes acélt javasol hűtőspirálnak. ( bár azt hozzá kell tenni, hogy az indoklása jó nagy hülyeség. Ennek alátámasztására már készült nem egy laborvizsgálat, ami kimutatta, hogy nincs különbség a pálinka réztartalmában ha saválló, vagy ha réz a hűtőcsöved. Tisztán tartott páracső és spirál esetében, és/vagy folyamatos főzés esetén, ha az rézből is van, akkor sincs "rézeleje " )
2017. jún. 1. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!