12/14 Szimeon válasza:
Saját tapasztalatomból cáfolom. Nem réz, hanem műanyag a fedlaphoz rögzített cső. ÉS? Tökéletes.
13/14 anonim válasza:
Nyilván azon is kifolyik meg a saválón és egy slagon is átmenne a pára. De az is nyilvánvaló hogy el se olvastad amit belinkeltem . Ott pontosan levan írva miért is kell vörösréznek lenni a csőnek. Az hogy barkácsol valamit az ember és működik nem jelenti azt hogy jó. Gondolhatod a gyártók nem flancolásból használnak rezet . Mikor egy 200 forintos csődarabbal is megoldható lenne.
14/14 anonim válasza:
A kérdés a rézcső spirálra vonatkozott, az pedig a hűtőben van. Én elolvastam azt amit belinkeltél, és ott pontosan rozsdamentes acélt javasol hűtőspirálnak. ( bár azt hozzá kell tenni, hogy az indoklása jó nagy hülyeség. Ennek alátámasztására már készült nem egy laborvizsgálat, ami kimutatta, hogy nincs különbség a pálinka réztartalmában ha saválló, vagy ha réz a hűtőcsöved. Tisztán tartott páracső és spirál esetében, és/vagy folyamatos főzés esetén, ha az rézből is van, akkor sincs "rézeleje " )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!