A kérdés hogy egy 15 vagy egy 20 mm-es rézcső esetében nem lenne-e rövidebb idő a pálinka főzési folyamat?
Figyelt kérdés
Párom csinált pálesz főzőt régebben. Neki 10 mm x 1mm-es átmérőjű cső van a főzőjébe. Az a kérdése hogy egy 15 vagy egy 20 mm-es rézcső esetében nem lenne-e rövidebb idő a pálinka főzési folyamat? (Pl. nála így egy kuktányi cefre kb. másfél óra alatt jön le a 10-es rézcsővel)2012. ápr. 25. 13:20
1/2 anonim válasza:
szerintem ha növeled a cső átmérőjét ,akkor növelned kell a tartály térfogatát is legalább a négyszeresére.és akkor is jelentős időt venne igénybe a főzés
2/2 anonim válasza:
Kettőnek semmi köze egymáshoz.Lassan főzd.Nem lóverseny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!