Pálinkába ibolya?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, az ibolya igazából egy ehető, nem mérgező növény. Milyen végeredménye lehetne annak, hogy a virágát beáztatni pálinkába, magyarul ágyaspálinkát csinálni belőle? valaki próbálta már? milyen lehet a végeredmény?2012. ápr. 13. 15:02
1/2 Phoney válasza:
A franciák csinálnak ibolyalikőrt, igaz jó erősen cukrozva (créme de violette). Gyümölcshoz nem tudom mennyire illik, ki kell próbálni.
2/2 G. Sanya válasza:
Ibolyáról még nem hallottam, de ha ugyanezt megcsinálják fenyővel, kávéval vagy orgonával (ilyennel már találkoztam), akkor elképzelhetőnek tartom, hogy más virággal/növénnyel is lehet értelme. Fentieknek almapálinka volt az alapja, talán azzal kellene kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!