Meddig kell áztatni a pálinkába a gyümölcsöt?
Figyelt kérdés
cseresznyéket szeretnénk a pálinkába rakni csak nem tudjuk,hogy meddig kell úgy hagyni:S és befolyásolja-e a pálinka ízét???2010. jún. 23. 17:24
1/2 anonim válasza:
Ezt nevezik ágyas pálinkának. Igen, finomabb lesz. Mi addig benne szoktuk hagyni az üvegben az aszalt gyümölcsöt, amíg el nem fogy a pálinka. Minél tovább marad, annál finomabb. Viszont az ázott gyümölccsel vigyázni: nagyot üt!!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!