Milyen gyümölcsöt lehet sokáig tartani (kifacsarva vagy ilyesmi) hogy megerjedjen és finom alkoholos ital legyen belőle?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 13:51
1/3 anonim válasza:
Bor lehet csak belőle ha jól kezelik és ahhoz legalább 8 cukorfoknak kell lennie különben nincs ami megerjedjen. De jobb 10 fölött. Meggylevet pld.Vagy ribizlit.
2/3 anonim válasza:
A sitten almahéjat szoktak erjeszteni!
3/3 anonim válasza:
bármiből lehet bort készíteni, még rizsből is amit épp most erjesztek. Arra vigyázz, hogy pektin tartalmú gyümölcsökkel ne próbálkozz, ha még nem vagy profi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!