Gabrincs kérdése:
Az idén először fogok birs pálinkát főzni. A kérdésem hogy mennyi az ideális szeszfok a párlatnál amikor a legjobban kiadja a gyümölcs ízét zamatát?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 14:04
1/1 anonim válasza:
Mifelénk 48 és 52 fok közé főznek minden gyümölcs pálinkát (legtöbbet 50-esre). Én személy szerint jobb szeretem a picit alacsonyabb fokúakat, szerintem azok ízletesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!