Mit tegyek, hogy jobban bírjam a piát?
Figyelt kérdés
Elég félénk vagyok, és ha kicsit becsiccsentek, akkor sokkal oldottabb vagyok, és nemsokára megyek egy buliba, ahol szerentém nagyon jól érezni magamat.Szerintetek hogy csináljam?Mert pl ha nagyon keveset iszom, akkor rettenetesen álmos leszek.Szerintetek hogy csináljam?Egyek sokat előtte?2010. ápr. 30. 21:21
11/14 anonim válasza:
MI VAN!!!!
12 évesen iszol?
Mi meg még itt tanácsot is adunk?
Na ha az én gyerekem lennél, biztos szanaszét vernélek, hogy 12 évesen piázol.
12/14 A kérdező kommentje:
jaj nemnem:D elírtam, én is most vettem észre:D 17 múltam:)
2010. máj. 13. 20:28
13/14 A kérdező kommentje:
ja várj, most hogy jobban megnézem, nem is írtam el,csak te olvastad rosszul:D a nme után vessző van, mivel a kedves első válaszoló volt szíves megkérdezni,hogy 11-12 éves vagyok-e, erre válaszoltam, hogy nem, régen elmúltam 12 éves:D
bocsi:p
2010. máj. 13. 20:30
14/14 anonim válasza:
Na azért. Mondjuk még így is fiatal vagy a piához, de egy kicsivel jobb olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!