Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit tegyek, hogy jobban...

Mit tegyek, hogy jobban bírjam a piát?

Figyelt kérdés
Elég félénk vagyok, és ha kicsit becsiccsentek, akkor sokkal oldottabb vagyok, és nemsokára megyek egy buliba, ahol szerentém nagyon jól érezni magamat.Szerintetek hogy csináljam?Mert pl ha nagyon keveset iszom, akkor rettenetesen álmos leszek.Szerintetek hogy csináljam?Egyek sokat előtte?
2010. ápr. 30. 21:21
1 2
 1/14 anonim válasza:
72%
Hány éves vagy? 11-12? Most komolyan, annyit igyál, hogy jól érezd magad, attól még nem fogsz berúgni...
2010. ápr. 30. 21:24
 2/14 anonim ***** válasza:
52%
jó zsíros kaját egyél az felszivja a szeszt és a hangulat marad de nem leszel mata, egy haverom egy kanál zsirt be szok venni buli előtt és sose volt rosszul a piától.a nyugodt idegállapot is fontos ha jó hangulatban kezdesz inni akkor jobb lesz mintha felidegesitenek és akkor iszol mert akkor tuti a részegség:))
2010. ápr. 30. 21:29
 3/14 anonim ***** válasza:
27%
a zsír olyankor nagyon árt!
2010. ápr. 30. 21:37
 4/14 anonim válasza:
100%
Jó vajaskenyeret egyél előtte egy párat az szokott ilyenkor segíteni. A zsírról nem tudom...:S
2010. ápr. 30. 21:42
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Gyakorolni,gyakorolni, gyakorolni!!!

De komolyra fordítva a szót, én 50 elmúltam, es büszke vagyok arra, hogy nem bírom a piát!

Soha nem törekedtem arra, hogy annyit igyak, amennyit más bír! Eleinte cikiztek érte, én elküldtem őket a rohadt alkoholista anyjukba, és leszálltak rólam! Barmi másban igen, de ebben ne törekedj a maximumra! Egyszer hálás leszel ezert nekem(főleg magadnak)! Csak annyit igyál, hogy a hangulatod jobb legyen és csak olyat, ami nem csak bódulatot okoz, hanem finom is!

2010. ápr. 30. 22:00
 6/14 anonim válasza:
81%
Neked kell érezned, mikor vagy már majdnem eléggé spicces, és onnantol kezdve csak nagy ritkán inni "szintfenntartás" végett =D De ne keverd a piákat, mert az kiüthet!
2010. ápr. 30. 22:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A zsírban gazdag kaják tényleg segítenek.

De mint előttem írták, nem felszívja a zsír, hanem nem engedi felszívódni a szervezetedbe.

2010. ápr. 30. 22:25
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
Buli előtt 2 kanál étolaj, ha tudsz vigyél magaddal oda is egy fél-1 decis üvegbe és 2-3 óránként kortyolj bele. Ha vége a bulinak akkor viszont azonnal önts le 2-3 liter vizet a torkodon, mert ha felszívódott az olaj, akkor egyszerre szívódik fel az összes alkohol, amit addig az olaj akadályozott. Így mielőtt elkezdene felszívódni az alkohol, a víz kimossa belőled.
2010. máj. 1. 10:42
 9/14 A kérdező kommentje:

ez az utolsó kicsit bonyolult:)

nem,rég elmúltam 12,csak pl van mikor nem iszom eleget és akkor álmos leszek, de ha túl sokat,akkor meg rosszul leszek.és nem bírja a gyomrom,de majd mostantól majd zsírosabb ételeket eszem előtte!:)

2010. máj. 1. 14:00
 10/14 anonim válasza:
54%
buli előtt igyál meg 2 liter étolajat buli végén meg egyél meg 2-3 kg zsírt ez tuti beválik!
2010. máj. 13. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!