Mit tegyek, hogy jobban bírjam a piát?
1/14 anonim válasza:
Hány éves vagy? 11-12? Most komolyan, annyit igyál, hogy jól érezd magad, attól még nem fogsz berúgni...
2010. ápr. 30. 21:24
jó zsíros kaját egyél az felszivja a szeszt és a hangulat marad de nem leszel mata, egy haverom egy kanál zsirt be szok venni buli előtt és sose volt rosszul a piától.a nyugodt idegállapot is fontos ha jó hangulatban kezdesz inni akkor jobb lesz mintha felidegesitenek és akkor iszol mert akkor tuti a részegség:))
2010. ápr. 30. 21:29
a zsír olyankor nagyon árt!
2010. ápr. 30. 21:37
4/14 anonim válasza:
Jó vajaskenyeret egyél előtte egy párat az szokott ilyenkor segíteni. A zsírról nem tudom...:S
2010. ápr. 30. 21:42
Gyakorolni,gyakorolni, gyakorolni!!!
De komolyra fordítva a szót, én 50 elmúltam, es büszke vagyok arra, hogy nem bírom a piát!
Soha nem törekedtem arra, hogy annyit igyak, amennyit más bír! Eleinte cikiztek érte, én elküldtem őket a rohadt alkoholista anyjukba, és leszálltak rólam! Barmi másban igen, de ebben ne törekedj a maximumra! Egyszer hálás leszel ezert nekem(főleg magadnak)! Csak annyit igyál, hogy a hangulatod jobb legyen és csak olyat, ami nem csak bódulatot okoz, hanem finom is!
2010. ápr. 30. 22:00
6/14 anonim válasza:
Neked kell érezned, mikor vagy már majdnem eléggé spicces, és onnantol kezdve csak nagy ritkán inni "szintfenntartás" végett =D De ne keverd a piákat, mert az kiüthet!
2010. ápr. 30. 22:10
A zsírban gazdag kaják tényleg segítenek.
De mint előttem írták, nem felszívja a zsír, hanem nem engedi felszívódni a szervezetedbe.
2010. ápr. 30. 22:25
Buli előtt 2 kanál étolaj, ha tudsz vigyél magaddal oda is egy fél-1 decis üvegbe és 2-3 óránként kortyolj bele. Ha vége a bulinak akkor viszont azonnal önts le 2-3 liter vizet a torkodon, mert ha felszívódott az olaj, akkor egyszerre szívódik fel az összes alkohol, amit addig az olaj akadályozott. Így mielőtt elkezdene felszívódni az alkohol, a víz kimossa belőled.
2010. máj. 1. 10:42
9/14 A kérdező kommentje:
ez az utolsó kicsit bonyolult:)
nem,rég elmúltam 12,csak pl van mikor nem iszom eleget és akkor álmos leszek, de ha túl sokat,akkor meg rosszul leszek.és nem bírja a gyomrom,de majd mostantól majd zsírosabb ételeket eszem előtte!:)
10/14 anonim válasza:
buli előtt igyál meg 2 liter étolajat buli végén meg egyél meg 2-3 kg zsírt ez tuti beválik!
2010. máj. 13. 19:29
Kapcsolódó kérdések: