Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ti mennyi sört isztok naponta?

Ti mennyi sört isztok naponta?

Figyelt kérdés

Szerintetek az átlag napi 2 belefér?

(szóval heti 14, ami azt jelenti, hogy van olyan nap, hogy egyet sem, vannak napok, amikor hármat)

2016. nov. 28. 23:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Utolsó, gondolom ezt láttad: [link]

Nos, azt nem tudom, milyen íze van, mert nem kóstoltam, de ez cider és nem sör.

2016. nov. 29. 17:46
 12/19 A kérdező kommentje:

Milyen márka volt?

Én egyébként német söröket szoktam venni

(favoritok:

Franziskaner Weissbier

Paulaner Hefe-Weissbier

Edelweiss Dunkel Weissbier)

2016. nov. 29. 17:48
 13/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, amire gondolt az egy cider. :) Be is linkeltem neki.

Egyébként a Franziskaner tényleg nagyon jó búza, a Paulanertől nem dobtam hátast, az Edelweisst meg kifejezetten nem szeretem(se a világosat se a barnát).

Ha ennyire szereted a búzákat, akkor a Maisel Weisse-ből az Original-t meg a Dunkel-t, illetve Franziskanerből mindhármat(világos, barna, búzabak) ajánlom.

Ja, és tippelhetek egyet: nem Magyarországon élsz jelenleg, ugye?

2016. nov. 29. 18:07
 14/19 A kérdező kommentje:

Jól tippelsz :D

Ausztriában.

2016. nov. 29. 18:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Sejtettem, hogy vagy az, vagy Németország, mert itthon ezek közül az egyszeri fogyasztó csak a Paulanert ismeri. :D A Franziskaner meg az Edelweiss-ból a barna csak pesti sörboltokban van.
2016. nov. 29. 18:52
 16/19 A kérdező kommentje:

Az a baj ezzel a Franziskanerrel, hogy nagyon jól csúszik, és simán megiszok belõle 3-at 4-et egy órán belül.

(ráadásul elég olcsó sörnek számít)

2016. nov. 29. 20:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy kint olcsó, szerintem olyan 80 cent körül lehet egy üveg, de itthon 500 forint a fél liter, mint minden valamire való búzából. De egyébként akármennyire is jól csúszik, nem kéne ennyit meginni, valahogy azért kicsit fogd vissza magad. :)
2016. nov. 29. 20:51
 18/19 A kérdező kommentje:
Igen, most akciósan csak 70cent
2016. nov. 29. 21:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Napi 2 bőven belefér. Ha mondjuk 8-at vagy többet innál az már sok lenne.
2016. dec. 19. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!