Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ti mennyi sört isztok naponta?

Ti mennyi sört isztok naponta?

Figyelt kérdés

Szerintetek az átlag napi 2 belefér?

(szóval heti 14, ami azt jelenti, hogy van olyan nap, hogy egyet sem, vannak napok, amikor hármat)

2016. nov. 28. 23:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%

Jó nagy hasad lehet :D

Elég ritkán iszom sört, talán 3 havonta.... vagy 4. ritka. Amikor elegem van a világból, vagy épp olyan kedvem van, vagy egy unalmas vonatúton vagyok ahol a sörön kívül semmi más nem segíthet akkor iszom egy max két dobozzal.

régebben volt hogy elpusztítottam 5 dobozt is, nem lett volna szabad. Kolis évek alatt is összeittam minden marhaságot.

2016. nov. 28. 23:30
 2/19 A kérdező kommentje:
Hát én is éppen azoknál az éveknél tartok :D
2016. nov. 28. 23:39
 3/19 anonim ***** válasza:
49%

4-5 sört iszok meg minden este. Sajnos nem tudok elaludni ha nem nyomom ki magam, reggel meg indulni kell munkába. Nem ajánlom senkinek hogy kövesse a példám.

Amúgy bármennyi sör belefér amíg le tudsz állni vele. Az alkoholizmus onnnan kezdődik hogy ciklikusan iszol és zavar ha kihagysz egy napot. Ihatsz két sört naponta, de ha gondot okoz hogy önszántadból kihagyd akkor promlmád lehet.

2016. nov. 29. 00:46
 4/19 anonim válasza:
100%
Utálom a sört..úgyhogy soha :D
2016. nov. 29. 01:41
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én havonta egy nap, 5-6 sört, ha gondom van, unicummal.
2016. nov. 29. 04:51
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit, nyaron havi 2-3 kb.
2016. nov. 29. 07:15
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Naponta 1 litert ittam néha páleszt. Ez így ment sok-sok évig.. Nyáron betelt a hócipőm és nem iszom! Az 1-2 hónapig borzasztó volt.. Nagyon rossz kedvem volt, de mára már nyoma sincs.. Tele vagyok életerővel! Megérte váltani!
2016. nov. 29. 07:49
 8/19 anonim ***** válasza:

Te elég sok sört iszol, és azt írja a fáma, hogy a sör, bár alacsony alkohol tartalmú, mégis megterheli a májat.

Én heti egy doboz fél literes sört iszom meg, két napra elosztva :D Ez is szombat vasárnap- de egy jót tudok tőle délután aludni.Engem nagyon elálmosít, ha naponta innék, alvajáróvá válnék.

2016. nov. 29. 12:36
 9/19 anonim ***** válasza:

Hát átlagosan minden hétvégén 2-3 üveggel, az változó, hogy ezek 0,33-asak vagy 0,5-ösek, nyilván attól függ, hogy mit iszok. De most hétvégén például úgy oszlott meg, hogy három üveggel ittam: egy 0,75 Maisel & Friends Chocolate Bock-ot meg kettő 0,33-as belga(Gulden Draak 9000 és a "sima" változata).

De jó, oké, maradjunk abban, hogy mondjuk heti másfél litert fogyasztok, akkor ez egy napra vonatkoztatva kb. 2 decit jelentene.

2016. nov. 29. 15:27
 10/19 anonim ***** válasza:

Legalább tiszta lesz a vesétek.

Én nem vagyok nagy sörös. Szeretem, de ritkán iszom. Nálam az alkoholfogyasztás a pálinka, sör és bor címszavakat jelenti. Borból is csak a száraz. Pálinkából pedig csakis a 49-50%os. A bort max csak szódával vagy tisztán iszom, üdítővel meg hasonló hülyeségekkel csak mérgezed a szervezeted.

Érdekes egyébként a sör téma. Egyszer az Auchanban láttam egy kék dobozos sört, 7%os alkoholtartalommal. Az vajon milyen lehet.

2016. nov. 29. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!