Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » SOS. Másnaposság ellen?

SOS. Másnaposság ellen?

Figyelt kérdés
Tegnap kicsit berúgtAm. MegittAm 5 feles vodkát de semmit se ettem. Plusz még valami kevert hülyeséget. Nem hánytam meg semmi de úgy feküdtem le aludni hogy forgatt velem a világ . Most olyan érzetem van mintha kifacsartak volna. Tudom ne igyál... de olyan jól esett végre pihenni is kicsit. Viszont ma folytatnám a tengernyi dolgom. Hogy térjek észhez?
2016. nov. 26. 10:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Kutyaharapást szőrivel... egy picike kortyot (vodkát, pálinkát), de a másik kezedben legyen egy pohár víz! :))

Majd akár mennyire is nem kell, egyéb valamennyi sós, zsíros kaját. Pl. pár falat pörköltet, vagy hideg sültet, esetleg egy szelet vajas kenyeret, és utána még egy csésze langyosra hűlt citromos teát.

Ha ezt megteszed, kb. d.u. 4 óra körül már kutya-bajod, kezdheted előlről az egészet! :))

2016. nov. 26. 10:48
 2/10 anonim ***** válasza:

*jav:

"nem kell, egyéb valamennyi": egyéb = egyél

2016. nov. 26. 10:49
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Igyál meg 4 sört és mellé sok vizet. A fejfájás tovaszáll és hidratálod is magad.
2016. nov. 26. 10:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem a hideg, édes löttyök jönnek be ilyenkor. Powerade, ice tea, kóla, ilyesmi. Vagy valami zsíros kaja is segíthet, egy kolbászos rántotta pl.
2016. nov. 26. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Én ilyenkor a kólára esküszöm, meg valami jó zsíros mekis kajára.
2016. nov. 28. 10:26
 6/10 anonim válasza:
38%
nincs orvosság szenvedni fogsz egesz nap :(
2016. nov. 30. 21:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Már nem segít rajtad a dolog, de nekem a másnaposságra az ellenszerem az, hogy lefekvés előtt, ha észnél vagyok, iszok, eszek. Majd általában felkelek hajnal 6-7 fele és nagyon szarul vagyok. Olyankor szintén iszok, eszek. Visszafekszem, felkelek 10 körül, és annyi hogy szomjas vagyok meg talán pici szédülés. De ha ezt alkalmazom nagyon sokat kell innom, hogy másnapos legyek.
2016. dec. 4. 23:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Amúgy igen, nekem is sokat segít, ha iszom lefekvés előtt. Elvileg annyi vizet kell bevinni a szervezetedbe, amennyi alkoholt ittál. De egy-két jó nagy pohár víz és egy Aspirin C Plus számomra a tuti recept. Másnap még szoktam bevenni Dipankrint, ha háborog a gyomrom, meg citromos vizet szoktam kortyolgatni.
2016. dec. 4. 23:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Az én receptem:

Pluss multi pezsgőtabletta,5 perc mulva 1dl salvus viz majd egy óra pihi.

És már kutya bajom.

2017. febr. 10. 09:36
 10/10 anonim ***** válasza:
70%
Menjel el hanyni , hidd el utana jobb lesz... tapasztalat :))
2017. febr. 10. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!