Kizárólag cukor és víz felhasználásával készíthető alkoholos ital?
Figyelt kérdés
Hogyan? Milyen lesz a végeredmény?2016. szept. 14. 23:36
3/6 anonim válasza:
Magatol a tiszta cukor sem indul erjedesnek, tehat nem.
4/6 anonim válasza:
Szerettél volna otthon, olcsón valamit? :D
5/6 anonim válasza:
Szerintem a sorok között bele van írva a kérdésbe az élesztő. Ezen kívül még tápsó kell az élesztőköz, hogy el tudjon szaporodni rendesen. A kierjedt termék többszöri lefőzéssel tiszta vodkává alakítható.
6/6 Phoney válasza:
Tápsó helyett jó az organikus tápanyag is (ezért adtak hozzá régen szalmát), és igaz, hogy lefőzéssel szokták gyomorbaráttá tenni a cukorcefrét (enélkül hányástól fosásig sokféle varázslatra képes), de attól, hogy nem sok íze van, még nem vodka. A vodka rektifikált szesz, persze lehet olyat kisüstön is csinálni, de csak ha az a „többszöri” legalább 10-20 főzést takar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!