Tokajiak figyelem, egy borászat telefonszáma kellene nekem?
Bajcsy-Zsilinszky Endre út 28-32 -ig van egy borászat. Annak a telefonszámára, vagy legalább a pontos címére lenne szükségem!
Elöre is köszönöm a segítségeteket!
Én sem értem, hogy egy pincészetnek a telefonszáma miért lenne privát, főleg a címe, amikor pont az az érdekük, hogy megtalálják őket. Az ilyeneknek általában van céges telefonszáma, hogy ne zargassák őket a priváton, nyilván te ezt szeretnéd, és nem az esti móka közben megzavarni őket. Szerintem csak kötekedni akart, hogy bizonyítsa milyen korrekt és okos ember, aki majd megmondja a frankót. Ha jelenti a kérdést legfeljebb máskor nem fogják komolyan venni.
Hogy a kérdéshez valami hasznosat is hozzá tegyek: nézd meg Google térképen, itt van egy pincészet a közelben, szerintem arra gondolsz. Név alapján pedig már szerintem találhatsz egyéb infókat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!