Inkabb megegy nagy ipari boraszat, mint? Tobbi lent
Ha valakinek szüksége van ilyen területre, az meg is fogja vásárolni. De ne felejtsük el hogy mennyi pénzt megemészt a borkészítés, és sokszor milyen keveset látnak belőle viszont a gazdák. Hidd el, ha a környéken van olyan termelő, aki régebb óta nyereséges, és érdemes azzal a bizonyos gondozatlan területtel foglalkozni, akkor már nem lenne gondozatlan...
Amúgy ezt 3x el kellett olvasnom, hogy értelmezzem, és nem csak az ékezethiány miatt... Legközelebb kérlek kicsit magyarosabban fogalmazz... (Idézőjelek, vesszők, mondatvégi írásjelek)
Én csak a címben feltett kérdésre szeretnék egy kérdéssel reagálni:
Vajon melyik okozza hosszabb távon a nagyobb környezeti terhelést és ezáltal a több kárt a termőhelynek? Az, hogy ha gépek paszírozzák a talajt rendszeresen, miközben vígan ömlik mindenféle nehézfémsó és egyéb vegyszer, vagy hogy ha parlagon marad egy terület x időre?
(Egyébként egyetértek az előttem szólóval, sokszor valóban rendkívül nehezen olvashatóak, összevisszák a kérdéseid. Ha szeretnéd, hogy kicsit "közszolgálatibbak" legyenek, szerintem érdemes lenne jól olvasható formában megfogalmazni őket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!