Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kinek mi a véleménye az...

Kinek mi a véleménye az alábbi sörökről?

Figyelt kérdés

Jó pár sört megkóstoltam már a az aljától a drágábbakig.

A kérdés az hogy kinek mi a véleménye a felsoroltakról?

Rocky cellar: Nekem vízízű, de az árkategóriájában nem rossz.

Budweiser budvar B:original: Teljesen rendben van nekem.

Paulaner Münchener Hell: Sajnsos nagyon drága, de szerintem ez egy igen finom sör.

Carlsberg: Hányinger.

Krusovice imperial: Nekem nagyon élesztős volt, nem tetszett.

Krusovice svetlé: A keserűsége ízlett, de fura mellékíze volt.

Krusovice cerné: Ízre jó, bár még egy kis alkohol fért volna bele.

Budweiser budvar B: dark: Nagyon jó kis barna sör.

Staropramen barna: Ugyanolyan jó mint az előző, csak olcsóbb volt.

Leffe világos: Nem tetszett a cukrozottság, túlárazott, de iható.

Leffe barna: Ha bekötötték volna a szememet azt mondtam volna hogy boros-kóla, ez nekem nem sör. Na meg drága is.

Hoegaarden: Több búzasört is próbáltam már, ettől nagyon féltem, viszont ez egy első osztályú sör. Csak nagyon drága.

Soproni 1895: Nekem kifejezetten ízlik, az ára is rendben van.

Pilsner Urquell: Jó sör, de időnként fura a mellékíze.

Kronenbourg: Semmi különleges, de nem rossz sör.

Zipfer: Sokan mondták hogy rossz sör, de be kell valljam, nekem nagyon tetszett az íze.

Nyílván nem csak ezeket ittam, de ezeket jegyeztem meg valami miatt, vagy az ár-értékük miatt, vagy mert valamelyik irányba kiemelkedett.

2016. aug. 18. 12:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja, és a kézművesekre annyit, hogy de jobb annyival, ha valaki tényleg sörszerető és keresi az izgalmas ízeket. Persze kézművesből se mind jó, például a Stari elég pocsék söröket csinál, de most ebbe nem mennék bele... mindenki maga dönti el, mennyit szán sörre, de ez azon nem változtat, hogy ízben a drágább jobb. A 200-300 forintos illetve a 600-1000 forintos sörök között van ízben pont egy hatalmas szakadék, viszont 1000 felett már tényleg nem jobbak annyival, hogy érdemes őket megvenni. De az ilyesmi más italok terén is jelen van...
2016. aug. 18. 20:35
 12/13 A kérdező kommentje:
#10-es köszi, ha már a radebergert ajánlottad (amit szoktam is venni) akkor a többi is jó lehet!
2016. aug. 18. 21:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Szívesen! :) Dettó ugyanolyan íze van a többinek is, na ezeket a kommersz német pilsnereket biztos összekeverném vakteszten. De a jó benne az, hogy bármelyiket veszed le a polcról, mindig hozzák, amit elvársz tőlük, szóval nem zsákbamacska, mint a PU itthon.
2016. aug. 18. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!