Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a véleménytek a Trappistes...

Mi a véleménytek a Trappistes Rochefort sörökről?

Figyelt kérdés

Kezdő kóstoló számára nem túl erős a 10-es?

Magyarországon hol lehet beszerezni?

2015. okt. 28. 21:29
 1/4 A kérdező kommentje:
Itt még az Orval és a Westmalle sörökről is érdekel a véleményetek.
2015. okt. 28. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezek közül a Rochefort 10-et próbáltam. Nem véletlenül van benne a világ 20 legjobb sörében. Azt olvastam, hogy a 3 Rochefort közül ez a legjobb. Szóval a másik kettővel nem is próbálkoztam.

Igazából, kezdő kóstoló ide vagy oda, azért ha már van némi tapasztalatod, nyugodtan megkóstolhatod, és hát nem egy ökör ára. Mert hogy whiskeyből nem érdemes 200ezerset kezdőként kóstolni, az igaz. De egy 2000 forintos sör nem a világ vége.

Az internetes kézműves sörözőken szerintem van, hozatják külföldről, és jó árban is van. Egyébként én Budapestem a Mosselen nevű belga sörbárban ittam. Szóval ott tuti van. De gyanítom hogy a nagyobb kézműves sörözők azért tartanak.

Így mostmár nekem két kedvecem van, az R10, és a Chimay bleue.

Sajnos a másik kettőt amit írtál nem ismerem. MÉG! :)

2015. okt. 29. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, és jut eszembe, egy ismerősöm aki kint élt Belgiumban, na neki a kedvence az Orval. De nő, úgyhogy nem tudom.. :D
2015. okt. 29. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
A 3 közül csak az egyiket ittam, azt hiszem a 6-ost, de nem emlékszem pontosan (nem tűnt fel hogy többféle van a boltos ajánlotta), nagyon érdekes, csaknem olyan ízbomba mint némelyik jobb pálinka, vagy mintha egy csokor virágot próbálnál meginni :). A Nagy Lajos király útján a Belga sörök boltjában vettem.
2015. okt. 31. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!