Mi a véleménytek a Kofoláról?
Figyelt kérdés
Magyarországon hok lehet kapni és mennyiért?2015. márc. 14. 05:50
1/6 anonim válasza:
egy időben lehetett kapni a Corában, viszont úgy tudom azóta nem igazán kapható, Szlovákiával határos települések környékén biztosan lesz kisebb boltokban
- mivel én szlovákiai vagyok szubjektív lesz a véleményem, én szeretem a Kofolát, mert nem annyira édes mint a Coca Cola és az ízében is teljesen más tőle, magyarországiak általában okádni szoktak tőle, bár van aki szereti :D az ára olyan 50-80 cent körül szok lenni - ebből is vannak már ízesített verziók, pl. vanilia, citrom, stb meg cukormentes is, én az eredetire esküszöm
2/6 anonim válasza:
Mestersegesen eloallitott sz@r. Meg nem innam.
3/6 anonim válasza:
Győri vagyok itt sajnos nem lehet sehol sem kapni! Pedig szívesen kipróbálnám!
Nekem biztosan ízlene! Mert szeretem az ilyen italokat!
Gondolom olyasmi lehet mint itt nálunk az Elixis ital, és az nekem nagyon ízlik! :)
4/6 anonim válasza:
első vagyok, a kettesnek üzenem, hogy ugyan mesterséges szar ugyanúgy mint a Coca Cola, mégsincs benne annyi cukor meg ismeretlen (titkos) anyag, tessék [link]
5/6 anonim válasza:
Én alapból utálom a cukros löttyöket, de a Kofola szerintem jobb, mint a kóla. Érdekesebb íze van.
6/6 anonim válasza:
Nekem konkrétan a kedvencem . Szlovákiában az pont olyan mint az amerikaiaknál a coca cola csak a kofola jobb . Szlovákiai vagyok onnnan tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!