Roadkill kérdése:
Milyen Whiskey-t és szivart ajánlotok szivarozáshoz ami nem is annyira drága?
Figyelt kérdés
Mert ki akarom mind a kettőt próbálni és nem tudom milyen whiskey-t vegyek meg szivart ami nem is annyira drága de megéri:D Előre is köszönöm,viszlát2016. aug. 13. 16:04
11/15 anonim válasza:
#8:DDD
egyebkent igaza van,jo az a vodka ha get wasted van :D
12/15 Phoney válasza:
Sajnos ezt a whisky+szivar kombót drága whiskyhez és drága szivarhoz találták ki. Más esetben nem illenek össze jobban, mint a cigi meg a sör. (Sőt, számomra kimondottan undorító volt a 4-5 ezres whisky + ezerforintos szivar.) Nagyon testes whisky kell ahhoz, hogy menjen a szivarhoz.
Az új Ballantine's (ami a tavalyi dizájnváltáskor jelent meg) egy ízetlen semmi, nem nehéz meginni. Más kérdés, hogy az a kevés íze egyáltalán nem jó.
13/15 anonim válasza:
én úgy hallottam a kubai bőrszivar az olcsó
14/15 anonim válasza:
Jim Beam és mellé Djarum szivarok közül bármelyik :)
15/15 anonim válasza:
Drágának van értelme. De vehetsz 900-ért két szál Don Alfredo-t, meg 4 vagy 8 cent jobb whiskey-t, oszt jó napot,3-4 ezerből megvagy. De vehetsz 17-ért Cohiba Siglo VI-ot (egy szálat), és kb. 8-12 ezerért 4 cent blue label-t (vagy 70-ért egy üveggel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!