1/10 anonim válasza:
Mert magas az adó rá. Minden alkohol, és dohány drága nem csak a sör.
3/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem drága... Otthon túl olcsó... Tekintve, hogy az egyik vezető halál-ok...
4/10 anonim válasza:
Minden élelmiszer kb háromszorosa az itthoni áraknak, így viszont már nem olyan drága.
5/10 A kérdező kommentje:
#4: Én azt mondanám, hogy kétszerese.
2016. febr. 16. 13:21
6/10 anonim válasza:
Az fentiekhez annyit írnék csak, hogy a kézműves sörök nálunk is 5-600 forint körül kezdődnek (0,33-as), de láttam több ezer forintosat is. A viszonylag olcsók a tömegterméket. Nem vagyok képben a brit sörgyártás terén, de úgy gondolom, a kisüzemi sörök nagyobb arányban vannak jelen. Persze nem a nagyáruházakban.
A bérekhez, más termékekhez viszonyítva is drágák?
7/10 anonim válasza:
#5: Akkor hülyeséget beszélnél.
8/10 anonim válasza:
ez viszonyítás kérdése... otthon kerestem napi 6000-ret, de 2500körül volt a napi kajám, ami majdnem a fele... itt keresek napi 80-100 fontot/ nap és 5-10fontból kihozom a kaját, de akkor már nagyon flancolok...
Ha arányaiban nézzük, akkor töredékébe kerül a kaja is meg a sör is mint otthon...
9/10 anonim válasza:
Milyen nálad az 5 fontos flancos napi kaja?
Száraz kenyér és csapvíz?
10/10 anonim válasza:
túl van adóztatva hogy a nép a pub-okba járjon piálni ne otthon egymagában mint nálunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!