Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A drága, minőségi whiskyk...

A drága, minőségi whiskyk tényleg ihatóak, sőt finomak?

Figyelt kérdés
Eddig csak teszkós johnny walker, jim bim, jack daniels és társai whiskyket ittam, tisztán egyik sem ízlett, csak is kólával ittam őket.
2016. márc. 28. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

A Glenlivet a kedvencem, NAGYON finom, messze a kedvenc italom.

Sok whiskyt nem ittam még. A Glen Elgin se rossz, A Glenkinchi vagy hogy írják nem jött be, s Chivas Regal iható, a Ballentines ingyen se kell. Ennyi.

Természetesen ízlések és pofonok :)

2016. márc. 28. 18:13
 2/4 anonim válasza:
48%

Dehogy, azért veszik őket méregdrágán, mert borzasztóak...

Agyas...

2016. márc. 28. 19:05
 3/4 Phoney ***** válasza:
72%

Senki nem tudja megígérni neked, hogy a drágábbak ízleni fognak, de tény, hogy az olcsóbbak sosem valami könnyen ihatóak – 4-5 ezer Ft végelhasználói árból nem nagyon lehet olyan whiskyt kihozni, ami nem csíp, nem túl száraz, nincsenek mellékízei (persze ezek sem kimondottan rosszak, mert aki már sok whiskyt ismer, annál is kialakul 1-2 olcsó márka, amit szívesen megiszik). A Jack Daniel's nagyjából iható, de csak jégre töltve. Annyi pénzért (átlag 6000 /7 dl) viszont vannak jobb amerikai whiskyk is.

Ha olyan whiskyt keresel, ami szinte bárki számára jól iható és finom, akkor mondjuk Johnnie Walker Black Label, Bushmills Black Bush, vagy az említett Glenlivet 12. Nem feltétlenül ezek a legérdekesebb whiskyk az árkategóriában, de elsőre nem ez a legfontosabb.

2016. márc. 28. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, van aki az olcsót is szereti, van, aki meg a drágát se. Mondjuk én. Ízlésen felesleges vitatkozni. :D Igya, aki akarja, én meg költök inkább vodkára.
2016. ápr. 17. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!