Másnaposság enyhítésére valami?
Figyelt kérdés
Valószínűleg ma bulizunk kicsit, de mindig olyan másnapos vagyok, hogy már elegem van belőle. Valami praktikátok lenne, hogy még ivás közben,előtte,utána valamit enni vagy bevenni? Tudom,hogy nem lehet elkerulni,én csak enyhíteni szeretném.Az úgy tré,hogy mindenki iszik én meg nézzem a részegeket. :D2016. aug. 13. 08:56
11/16 anonim válasza:
Inni kell másnap egy sört vagy felest.
12/16 anonim válasza:
Kajálj be jól ivás előtt, próbálj meg végre vmértékkel inni és valami alkohlmentes üdítőt vagy vizet is igyál 2 pia között dehidratálódás ellen. Hosszú távon meg vagy ne panaszkodja másnapra vagy igyál mértékkel.
13/16 anonim válasza:
Kálcium pezsgőtabletta. Segíti a májat a méregtelenítésben.
15/16 anonim válasza:
Igyal sok folyadekot lefekves elott. Egyel is. Reggel megiszol egy gyogy sort es jo vagy.
16/16 anonim válasza:
Tudom ajánlani a daedalon+ibuprofen kombót, ez a kellemetlenségek nagy részét megszünteti. Ezen felül pedig b-vitamin, gyümölcslé, hideg tej ahogy már írták. A gyengeség ellen nehéz tenni, a koffein jó de az is dehidratál szóval oda kell figyelni a folyadékpótlásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!