Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Másnaposság enyhítésére valami?

Másnaposság enyhítésére valami?

Figyelt kérdés
Valószínűleg ma bulizunk kicsit, de mindig olyan másnapos vagyok, hogy már elegem van belőle. Valami praktikátok lenne, hogy még ivás közben,előtte,utána valamit enni vagy bevenni? Tudom,hogy nem lehet elkerulni,én csak enyhíteni szeretném.Az úgy tré,hogy mindenki iszik én meg nézzem a részegeket. :D
2016. aug. 13. 08:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Azhogy mindenki iszik , az a BIRKA szindróma. Tünj ki azzal hogy nem iszol.
2016. aug. 13. 09:04
 2/16 A kérdező kommentje:
ez nem válasz,hanem vélemény.
2016. aug. 13. 09:12
 3/16 anonim ***** válasza:
Egy pohár hideg ásványvíz.
2016. aug. 13. 09:26
 4/16 anonim ***** válasza:
lefekvés előtt sok édes folyadék, például szörp. ha éjjel megébredsz, akkor is igyál.
2016. aug. 13. 09:32
 5/16 anonim ***** válasza:
Egyél ma rendesen, hogy ne kelljen éhgyomorra inni. Ahogy írták a víz is segít. Meg persze mértékkel! :)
2016. aug. 13. 09:43
 6/16 anonim ***** válasza:
Párhuzamosan a piával igyál sok vizet is. Ivászat előtt igyál. Ma délután pedig sportolj valamit, akármilyen rosszul vagy és lehetetlennek érzed, jót fog tenni.
2016. aug. 13. 09:53
 7/16 anonim ***** válasza:
*ivászat előtt EGYÉL, ezt akartam írni :)
2016. aug. 13. 09:53
 8/16 aperitif ***** válasza:
100%
Ivászat előtt egyél, utána meg igyál bőven. A másnaposság kellemetlen tüneteit főként a kiszáradás okozza, a megvonási tüneteket pedig egy KEVÉS alkohol enyhíti, ezért szokták a megrögzött piások sörrel kezdeni a másnapot.
2016. aug. 13. 10:06
 9/16 A kérdező kommentje:
köszi :) hát igen,ezeket alkalmazom, de van h mégis kegyetlen a másnap. Pedig nem keverem a piát,egyfélét iszok. Lehet én ultradehidratált állapotba kerülök, akár wc-n ülve is ihatnék,folyton csorogna,annyit járok wc-re xd
2016. aug. 13. 10:14
 10/16 anonim ***** válasza:

Amikor még a szocializmust építettük, és az üzletek a fehér asztal mellett köttettek:

mesélte az egyik ismerős, hogy mielőtt elment az üzleti vacsira, otthon bevágott 1 liter tejet, ami rárakódott a bélfalra, és bizonyos mértékben megakadályozta, hogy a pia gyorsan felszívódjon. Így ő tovább bírta józanul mint az üzleti partner, és az egyezség neki lett kedvezőbb.

2016. aug. 13. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!