Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Üdv! Eléggé kicsapongó életmód...

Üdv! Eléggé kicsapongó életmódot éltem úgy az utóbbi 2 évben, mert fiatal voltam (? ), kiéltem magam stb stb.

Figyelt kérdés

Hetente voltam bulizni ami általában részegséggel végződött, de már megkomolyodtam, és nem nagyon vonz ez az életmód már, szeretnék minél egészségesebb életmódot folytatni.Az első lépést már megtettem, mivel leszoktam a dohányzásról. Viszont ha úgy van eljárnék még, de maximum 2-3 sört innék meg a társasággal. Ez szerintetek beleférne még, vagy inkább hanyagoljam az alkoholt teljesen? Azért kérdezem meg itt, mert már mindenfélét olvastam meg hallottam ezzel kapcsolatban.18/F

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. aug. 2. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

Fiatal vagy te még a punnyadáshoz, éld ki magad amíg lehet!

Ha majd lesz gyereked meg heti 50 ora melód már nem teheted meg.

2016. aug. 2. 21:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell teljesen elhanyagolni az alkoholt, mértékkel lehet fogyasztani, én azt javaslom, hogy kevés, de minőségi italt fogyassz, és természetesen, ha elmentek valahová 2-3 sör belefér.
2016. aug. 2. 22:00
 3/8 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: Köszönöm a választ. Tudom hogy még fiatal vagyok, de nem szeretném hogy ilyen fiatal koromban esetleg valami komolyabb bajom legyen a mértéktelen alkoholfogyasztás miatt.

Második válaszoló: Rendben, köszönöm a választ :)

2016. aug. 2. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Meló után is belefér pár sör. A kollégákkal. Nálunk is inkább a minőség vette át a szerepet a mennyiség helyett
2016. aug. 3. 08:18
 5/8 anonim válasza:
0%
Szerintem se kell teljesen hanyagolni.Az a par sor abszolut belefer,tenyleg fiatal vagy meg,most eld ki magad,ne 50 evesen!
2016. aug. 3. 10:30
 6/8 anonim ***** válasza:
50évesen miért ne élje ki magát az ember? Akkor már tilos vagy mi?
2016. aug. 3. 11:41
 7/8 anonim válasza:
Kepzeld el,hogy 50 evesen,amikor (altalaban) mar csaladja van,allandoan bulizik,pial.Inkabb fiatalon csinalja.
2016. aug. 3. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:

én ugyanez voltam,csak cigi nélkül :D

velem viszont az a helyzet,hogy mostanában már egyre unalmasabb az ilyen.régen,15-16 évesen marha jó meg izgalmas volt kimenni inni délután,meg elmenni discóba,de mostanra már kezdem unni.jó,most voltunk lent egy hetet balatonon,azt lehet sejteni mivel telt,de ott is éreztem a végére hogy ennek semmi értelme :D szóval szerintem tedd azt ami jól esik(persze határok között). 18/f

2016. aug. 3. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!