Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Rendőr inni lát 17 évesen?

Rendőr inni lát 17 évesen?

Figyelt kérdés
Szerintetek mit csinál egy rendőt ha meglát egy 17 éves fiatalt inni?

2015. okt. 22. 21:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hol? Honnan tudja, hogy 17 éves?
2015. okt. 22. 21:37
 2/14 anonim ***** válasza:
50%
Beviszi az őrsre, felhívatja vagy hívja a szüleit, hogy menjenek érte, majd vártok rá, amíg előszed egy csekket egy adott összeggel, amit ki kell fizetni. Magyarul megb**sz egy fix összeggel.
2015. okt. 22. 21:37
 3/14 anonim válasza:
90%
Velünk például semmit sem csinált megkért hogy halkak legyünk és hogy azt aki nagyon részeg vigyük haza.
2015. okt. 22. 21:51
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

közterületen nem lehet inni, de ezt gyakorlatilag csak olyan helyeken tartatják, ahol köztudottan nem szabad szétszedni a helyet, meg szemetelni

ugyan ez a helyzet a közterületen való hugyozással is

17 évesen egyébként már vagy 3 éve jártam inni kisebb nagyobb italozásokra és ezért sosem büntettek meg

2015. okt. 22. 21:53
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Közterületen 18 év felett sem lehet inni.
2015. okt. 22. 21:54
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Hajnalban 15-16 évesen mentünk vegig az utcan, vedeltuk a kommerszeket, vagy 3 rendprkocsi ment el melletunk, semmi nem volt, Hála Istennek.

Pedig énekelve mentünk vegig az utfan, egyik jobbra masik balra dolt, voltunk vagy 12-én.

2015. okt. 22. 21:58
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

Ez nagy lutri.

Én is sokszor ittam utcán, amikor mentünk bulizni. Soha nem volt semmi gond.

Aztán egy ismerős lány, aki egyébként tök rendes, normális, szintén buli alkalmával, az utcán ivott, nem balhézott, nem csinált semmi különöset, csak épp az utcán ivott, rendőrök odamentek. Ügy is lett belőle, a sulijából is kirúgták miatta.

Én azóta is ittam már utcán, felnőttként is, de sose volt gond belőle :D

2015. okt. 22. 22:05
 8/14 anonim válasza:
Mi nagyon régóta iszunk már parkban meg össze vissza. Általában sose dobjuk ki a szemetet előre, hanem amikor már össze gyült. 22 vagyok haverom öccse is 17 ő is velünk volt. A padon kb 15 üres sörös doboz egyszer csak kiszáll a rendőr a kocsiból és oda jön hozzánk. Pont sör volt a kezünkben. Épp hogy csak beköszönt már mondtam is hogy otthon hagytam az iratokat. Mosolygott egyet és annyit mondot hogy feltételezem hogy nem maguk itták ezt a sok sört de kérem önöket ha elmennek majd dobják már ki a kukában. Elváltak útjaink, megse bírsálgolt nem is kérte az iratokat (nem is volt mit). 1-2 órát még maradtunk, szépen össze pakoltunk magunk után kidobtunk mindent amit ott hagytunk azóta még a kocsiból se szállnak ki. Egyébként sokat számít hogy most vergődni mentek ki közterületre ivás közben vagy csak beszélgetni, számít hogy épp milyen rendőrt fogtok ki.
2015. okt. 22. 22:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ebből gondom soha. Vannak normális rendőrök is.
2015. okt. 23. 10:29
 10/14 anonim ***** válasza:
Itt vannak a tinik, látom a pontozásokból.
2015. okt. 23. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!