Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Rendőr inni lát 17 évesen?

Rendőr inni lát 17 évesen?

Figyelt kérdés
Szerintetek mit csinál egy rendőt ha meglát egy 17 éves fiatalt inni?

2015. okt. 22. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

mi vagyunk a tinik?

nem fognak ilyen hülyeségért bevinni az örsre... még a helyszínen kapsz egy csekket oszt viszontlátásra

nagyon komoly bajokba kell kerülni, hogy téged beautózzanak és a szüleidnek kelljen kiváltani

2015. okt. 23. 14:34
 12/14 anonim ***** válasza:

A #4-et felesleges lepontozni, ez a hivatalos menete a dolgoknak, ha rájön a rendőrre az intézkedhetnék.

#6: Remélem büszke vagy magadra.

#11: Kiskorúnak nem adnak csekket, előkerítik a szüleit, mint ahogy a #4 már írta.

2015. okt. 24. 04:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez kb. olyan dolog, hogy ha szabálytalanul mész át az úttesten megbüntethetnek, általában mégsem teszik, de tehetnék, és néha bele lehet futni olyan rendőrökbe, akik igen.
2015. okt. 24. 04:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez rendőrtől függ, meg attól is, hogy mit csináltok. Mert ha csak csendben ücsörögtök és iszogattok, akkor lehet, oda se megy, de ha hagosak vagyok, randalíroztok, akkor valószínű, hogy minimum rátok fog szólni, ha többet esetleg nem is tesz.

Egyébként jól írták az előttem válaszolók, közterületen tilos alkoholt fogyasztani, úgyhogy azt ajánlom, hogy ha vesztek piát, töltsétek át egy üdítőital üvegébe, és akkor ránézésre nem fogja megmondani a kutya sem, hogy mit isztok. A rendőr is csak akkor fog odamenni hozzátok, ha balhésak vagyok vagy nagyon feltűnően részegek.

2015. okt. 24. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!