Rendőr inni lát 17 évesen?
mi vagyunk a tinik?
nem fognak ilyen hülyeségért bevinni az örsre... még a helyszínen kapsz egy csekket oszt viszontlátásra
nagyon komoly bajokba kell kerülni, hogy téged beautózzanak és a szüleidnek kelljen kiváltani
A #4-et felesleges lepontozni, ez a hivatalos menete a dolgoknak, ha rájön a rendőrre az intézkedhetnék.
#6: Remélem büszke vagy magadra.
#11: Kiskorúnak nem adnak csekket, előkerítik a szüleit, mint ahogy a #4 már írta.
Ez rendőrtől függ, meg attól is, hogy mit csináltok. Mert ha csak csendben ücsörögtök és iszogattok, akkor lehet, oda se megy, de ha hagosak vagyok, randalíroztok, akkor valószínű, hogy minimum rátok fog szólni, ha többet esetleg nem is tesz.
Egyébként jól írták az előttem válaszolók, közterületen tilos alkoholt fogyasztani, úgyhogy azt ajánlom, hogy ha vesztek piát, töltsétek át egy üdítőital üvegébe, és akkor ránézésre nem fogja megmondani a kutya sem, hogy mit isztok. A rendőr is csak akkor fog odamenni hozzátok, ha balhésak vagyok vagy nagyon feltűnően részegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!