Hogyan kell a whiskey-t inni?
Jim Beamről van szó egészen pontosan.
Nem vagyok nagyivó, sőt! Még csak most ismerkedem a 'szakmával', ezért whiskey eddig még nem nagyon volt bennem.
Elég hülye a kérdésem, de ezt is úgy kell inni mint a vodkát/pálinkát, hogy egyhúzóratoldleésnehogyérezdazízétmertmegödglesz?
Sok amcsi filmben kortyolgatják.. Ez tényleg "lehetséges", vagy ott nem ilyen 4-5 ezer forintos cuccal tolják?
Szerintem úgy kell inni, ahogy nekünk jó.
Én ugyanúgy iszom, mint a vodkát és a pálinkát, lassan, élvezve az aromákat... Illetve azért többet szagolgatom, a whisky remek illatú tud lenni, gondolom, a whiskey is, de én whiskykkel szoktam kapcsolatba keveredni néha :) Nem is extrém drágákkal, de azért nem 4 ezer forintosakkal...
Sosem vizezem, vagy vizet iszom, vagy alkoholt, annyira tisztán, amennyire az üvegben van.
Kortyolgatós, jéggel ajánlom, és ha már meg akarod adni a módját, akkor whiskey-s pohárból iszod. Sok ismerősöm kólával issza, azt mondják, maga a whiskey íze ugyanúgy kiérződik, csak nem olyan tömény.
Saját véleményem: a whiskey-t gabonából, a vodkát krumpliból, a pálinkát gyümölcsből csinálják. Én jobban preferálom a házi pálinkát, amit szintén nem feltétlen kell egyből ledönteni, el is lehet szopogatni, és mellesleg betegség ellen is jó :)
Ha még kezdő vagy, ajánlanék egy jó játékot: a Dallasozást. Ülj le (egyedül vagy haverokkal) egy bármelyik Dallas epizód elé sok whiskey-el, és amikor a filmben isznak, igyatok ti is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!