Milyen rövidet lehet inni whiskey mellé hogy ne üssen be kibszottul?
Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 16:21
1/10 anonim válasza:
a falba a szöget. Én csak folytattam a kérdést!! Ásványvizet!!!
2/10 anonim válasza:
Whiskeyt:S ne keverd a piát... otthon sem kevered össze a mákostésztát a lecsóval(hmmm...bár most hogy belegondolok...nyaaammmiii :D)
3/10 anonim válasza:
a whiskey is mar sztem rövid italnak szamit, de en javasolnek mellé valami semlegesebb izu piat, mondjuk vodka?
4/10 anonim válasza:
Rövid kávét. De a hosszú is jó.
5/10 anonim válasza:
Talán kévét, teát, de még más alkoholt semmiképpen ne.
8/10 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat!
teljes hülye nem vagyok, nem fogok energiaitalt bekeverni, nem akarok másnap zombimód kelni, csak azért kérdeztem mert akarunk venni valamit a whiskey mellé, csak még nemtudjuk mit, de akkor lehet csak kóla lesz.
kösz még1x
2010. márc. 3. 18:35
9/10 anonim válasza:
Amúgy hány évesek vagytok,hogy ennyire vágjátok a témát
10/10 anonim válasza:
Én a Whisky energiaitaltól nem állok be sőt majdnem altat. Én írtam a kommentet is és 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!