Nagyon gáz, megalázó egy fiatal nőnek egyedül sört vennie a boltban?
25 éves vagyok és ciki, ha veszek egy 6-os karton sört itthonra tesómnak meg nekem? Ti mit gondoltátok ha egy nő előttetek állna a sorban és látjátok, hogy vesz egy karton sört? Gondolátok róla, hogy de egy alkesz aljalány ez?
Csak mert ketten lakunk albérletben a tesómmal és ő mondta, hogy nem akar sört venni a boltban, mert gáznak tartja. Most, hogy bejött a jó idő én is megkívántam, vettem is, de érdekel, hogy vajon lenéztek e mások, akik láttak.
Te ugye valami nagyon falusi vagy?
Az a ciki, hogy 25 évesen ilyen baromságokat írsz ki. Senki rád se fog nézni és 10 másodperc után a pénztáros is elfelejti az arcodat.
Te 25 éves vagy?!
Ez kb. egy 10 éves gyerek szintjének megfelelő kérdés.
Miért lenne gáz?
Én speciel semmit nem gondolnék. Nem érdekel ki mit vesz.
De nem hiszem, hogy bárki azért gondolna alkesznek, mert veszel egy karton sört. Az más, ha úgy is nézel ki, mint egy alkesz - de akkor viszont úgy is annak gondolnak, ha egy csomag Túró Rudit veszel.
Az emberek többsége nem gondolna semmit, a többiek vagy azt, hogy a párodnak veszed, vagy vendégek mennek hozzád, és nekik lesz. De veheted magadnak is, és az a hat üveg elég lehet egy hónapra is.
Nem, tényleg 25 vagyok, csak minket anyánk tényleg úgy nevelt, hogy alkoholt egy nő ne vegyen. Persze azért alkalmakkor, társaságban mi is vettünk, de csak úgy nem.
ÉS azt még meg kell említenem, hogy a sörös polcoknál egy másik nő mondta, idézem: "Nem veszek a páromnak, majd ő vesz magának sört, én nem cigányulok le."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!