Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nagyon gáz, megalázó egy...

Nagyon gáz, megalázó egy fiatal nőnek egyedül sört vennie a boltban?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok és ciki, ha veszek egy 6-os karton sört itthonra tesómnak meg nekem? Ti mit gondoltátok ha egy nő előttetek állna a sorban és látjátok, hogy vesz egy karton sört? Gondolátok róla, hogy de egy alkesz aljalány ez?

Csak mert ketten lakunk albérletben a tesómmal és ő mondta, hogy nem akar sört venni a boltban, mert gáznak tartja. Most, hogy bejött a jó idő én is megkívántam, vettem is, de érdekel, hogy vajon lenéztek e mások, akik láttak.

2016. ápr. 7. 14:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
95%
Nem.
2016. ápr. 7. 14:39
 12/27 anonim ***** válasza:
84%

Ha magad alá fosóvizelő csövesszagú alkesz nő vagy, rücskös vörös pofázmánnyal, májkárosultas puffadt hassal, zsírcsimbókos sprőd fejszőrzettel, akkor biztosan lenézlek majd ha meglátlak sört venni.

Szerintem gondold még ezt át!

2016. ápr. 7. 15:21
 13/27 anonim ***** válasza:
80%

A sör élet, erő egészség :-)

Tudod mi lenne ciki? Ha minden nap ugyanabba a boltba mennél minden nap egy karton sörért, ahol mindig ugyanaz az eladó. Akkor már felmerülne, hogy na megjött az alkoholista a mai adagjáért.

De néha napján megvenni egy 6-os kiszerelésű sört, annyi mintha kenyeret vennél. Mi ennyi idősen nem kartonnal vettük, hanem ládával. :-)

Semmit nem ciki manapság boltban venni, nem tudni, hogy ki kinek és hány főre viszi. Én múltkor néztem egyet, amikor a hentes pultban egy nő egyszerre 5 kg. csirkemellet kért. De biztosan annak is megvan az oka.

Én egyedül óvszert utáltam mindig is venni, arra azt mondom tényleg jobb ha a pasi veszi, de szerintem az alkohol vásárlás abszolút nem gáz. Arról nem beszélve, hogy lehet az ajándék is.

2016. ápr. 7. 15:42
 14/27 anonim ***** válasza:
77%
Majd ha 30 evesen a gumit lesz ciki megvenni, akkor jusson eszedbe hogy NEM CIKI :)
2016. ápr. 7. 15:57
 15/27 anonim ***** válasza:
95%

Mi van? Veheted másnak, veheted magadnak, magánügy, ne is érdekeljen, ki mit mond. S amúgyis, sör. Kis laza női pia.

Én whiskyt vennék :) Amúgyis a tömény jön be. Ezzel a világon semmi baj nincs s nem értem, mi köze a nemnek hozzá, szerintem semmi.

2016. ápr. 7. 16:31
 16/27 anonim ***** válasza:
47%

Simán vennék gumit is. Ipari hulladékot tartanék gáznak venni, de amúgy még egy olcsó puszedlit is veszek néha, túl finom, egészségtudatosság ide vagy oda :D

5 kiló csirkemell nem sok, lehet, hogy gyúr a nő s 10 napi adagja volt ez. Van, aki egy hónapra előre veszi meg.

2016. ápr. 7. 16:33
 17/27 anonim ***** válasza:
14%
Mondjuk elég nagy fosságokat irtattok, mert a saját bőrömön tapasztaltam, hogy égő bizony . Nem mindenki és nem mindig tudja intézi a bevásárlást a Tecskóban pl., ahol lehet vegyülni, meg elbujkálni a nagy tömegben . Nagyvárosban lakom, megyeszékhelyen a kérdezőhöz hasonlóan . Sparba, Engerbe szoktam vásárolni hétköznap . 2 hét alatt veszel 2x bort, jó minőségűt, már össze súgnak, pusmognak és néznek bután az eladók és még csak nem is a hátad mögött .
2016. ápr. 7. 16:46
 18/27 anonim ***** válasza:
17%

Az üveg visszaváltás az meg megint egy külön műsor, lesem írom, nem is részletezem xD .

De ahogy elnézem nem vagyok a dologgal egyedül egyébként. Pár hónapja, 2-3 egyetemista srác vásárolt előttem, az egyik kért egy ilyen kis üveges nem tudom én milyen cefrét a pénztárnál és elkezdett szabadkozni, magyarázkodni, hogy mire, minek, meg hogyan, meg nem fogyasztásra, csak poénból .

2016. ápr. 7. 16:57
 19/27 anonim ***** válasza:
Annyira azért van már egyenjogúság, hogy ezért nem néznek ki senkit.
2016. ápr. 7. 19:20
 20/27 anonim ***** válasza:
25%
Ha rendszert csinálsz belőle akkor elképzelhető, hogy a szájukra vesznek az emberek, én már csak tudom, én is szoktam véleményt alkotni, meg ítélkezni, mint anti alkoholista bótos .
2016. ápr. 7. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!