Nagyon gáz, megalázó egy fiatal nőnek egyedül sört vennie a boltban?
25 éves vagyok és ciki, ha veszek egy 6-os karton sört itthonra tesómnak meg nekem? Ti mit gondoltátok ha egy nő előttetek állna a sorban és látjátok, hogy vesz egy karton sört? Gondolátok róla, hogy de egy alkesz aljalány ez?
Csak mert ketten lakunk albérletben a tesómmal és ő mondta, hogy nem akar sört venni a boltban, mert gáznak tartja. Most, hogy bejött a jó idő én is megkívántam, vettem is, de érdekel, hogy vajon lenéztek e mások, akik láttak.
Hogy lenne már gáz? Felnőtt ember vagy, azt veszel, amit akarsz! Ha besétálsz egy szex shopba és ez zacskónyi vibrátorral távozol, akkor se szólhat meg érte senki! Nehogy már a sörvásárlás cikinek számítson!
30/N
Na ez egy remek történet volt. :D
Nem kell követni azokat a dolgokat amiket egy 20-30 évvel idősebb mond a szokásokról. A hangsúly, a "nem kell"-en van. Ők bálba jártak a "kutturba", te disco-ba, vagy épp rave partira. Sorba álltak banánért. (100 méter sor húú de cikkíí! banánért.. húú)
Gumicsizmába mentek iskolába. A fiúk legbecsesebb ajándéka a bicska volt, az apjuktól.
Szerinted 40 éve hogyan került a bárszekrénybe a triplisec, az Éva vermut, és a bonbonmeggy?
Hagyjuk a süket dumát arról, hogy mi gáz.
Jaja, meg csúnya a nő részegen... :D
Más világot élünk, más az értékrend.
Bőven elég, ha a tanításokból azt betartod, hogy az időseket tisztelni kell, azért amit tettek, és azért ami már mögöttük van. Például te.
Persze vannak más idősek is, akiknek szintén van utóduk, akit felneveltek, akár rossz körülmények között is. Lehet, hogy pont a főnököd, a szomszédod, a BOLTOS... :)
Attól nem leszel alkesz, amit írtál.
A tesóddal meg vetesd meg!!! Ha inni akar vegyen!!!
Ha ciki neki akkor ne igyon... NA AZ GÁZ.
Ciki neki sört venni, de inni akar... Ott a GÁZ!
A gumi meg nem annyira ciki, mint arra a kérdésre, hogy ki az apja? azt mondani, hogy nem tudom. Főleg, hogy az mára már egy egészségügyi kellék.
Vannak tizenéves gyerekek, akik fogamzásgátlót szednek, és neked a gumi a gond? Persze nem tudhatod, a bogyó lehet, hogy csak ciklus szabályzónak van.
Nem kell ilyenekkel foglalkozni.
Írták itt, hogy a boltosok összesúgnak... NA AZ A CIKI.
Nagyon gáz boltos lehet. Szar élete lehet, ha a legkedvesebb tennivalója az életében, ha elolvassa a horoszkópot, hogy milyen napja lesz, megeteti a macskáit, és elmegy a boltba dolgozni, és kibeszélni azokat, akik vesznek alkoholt, gumit, és a többi nyalánkságot.
Aztán mikor hazamegy, Ő is visz haza egy kis rövidet, némi diannás cukrot, meg az édesítőszeres Tutti "ÍZŰ" szörpöt. Ki tudja, lehet kannás bort hord haza, és egyedül iszogat, de téged beszél ki.
Gondolj arra, hogy biztos szorítja a csőrikés bugyija, mert senki nem volt vele évek óta. Aztán mindjárt jobb kedved lesz a pénztárnál.
Jah, és ne vegyél Heineken-t, mert bojkottáljuk, a csiki sör beperlése miatt!! :D
Nem ciki 100 Ft alatt sört venni! Az a ciki, hogy finomabb mint a 300 ft-os. .D
Na pá!
UI: A korod alapján apád lehetnék... ezt azért írom, hogy ne gondold, hogy valami tini írta ezeket.
Az a gáz, ha valaki annyira nyomorék f#sztarisznya, hogy azt nézi más mit és milyen mennyiségben vásárol és ebből mélyreható következtetéseket von le. Az ilyen üljön le a tévé elé és butítsa magát tovább a szappanoperákkal inkább.
25 vagyok, jó esetben 16 évesnek néznek, úgyhogy mindig elkérik a személyimet is. Na bumm. Ha valaki a családból, barátok közül, párom, stb megkér, hogy hozzak valami piát, hozok és kész. Ha meg akarok inni egy sört, megveszem. Hogy másnak ez esetleg nem tetszik? Az én bajom? Nem. Tenni kell rá magasról.
Mondjuk az óvszervásárlásból se csinálok gondot, szerintem nem is kéne. Nem, nem csak a férfi dolga, igenis legyen a nőnél is. Meg ha te úgyis mész épp a drogériába, megmondod párodnak, hogy menjen be külön kotonért, mert neked az ciki? Aki így áll hozzá, ne szexeljen, mert éretlen még hozzá. :D
Szerintem egyszerűbb, ha a saját dolgoddal foglalkozol. Ha más erre nem képes, az téged ne érdekeljen. Ha mindenkinek megpróbálsz megfelelni, akkor igen boldogtalan leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!