Mivel tudom kiküszöbölni a vörösbortól kapott hányingeremet?
Figyelt kérdés
Azt mondják savlekötőt vegyek be előtte.Az jó tényleg?
A fröccsel nincs bajom,boros kólával sem,de szeretem tisztán és attól meg hányingerem van.
Valaki segít?Adok érte zöldet :DD
2016. júl. 7. 00:53
4/7 anonim válasza:
Igyál valami mást.
Annyi minden van még.
Vagy ahogy írtad, ne tisztán idd.
5/7 anonim válasza:
Én, minden bortól rosszul vagyok. Mióta meg sem próbálok bort inni, nem vagyok tőle rosszul.
Nem igazán értem, miért erőlteted azt amitől hányingered van?
6/7 A kérdező kommentje:
mert szeretem azért...de köszönöm mindenkinek!
Ízre szeretem de a hatás..
zöldeztem nektek
2016. júl. 7. 17:54
7/7 anonim válasza:
A borok általábn nekem is savassá teszik a gyomromat, sokszor hányingerem van tőlük úgy, hogy még részeg sem vagyok, de ha rendesen eszek előtte nem szokott gond lenni. Egyél előtte valami jó zsírosat, esetleg olyant amihez még ajánlják is a vörösbor fogyasztást, meg ivás közben rágcsálj valamit, nem garantálom hogy ezek bejönnek, de nálam igen, ha rendesen eszek akkor csak olyankor van hányingerem ha tényleg full részeg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!