Milyen sörök kaphatóak még, amiknek nincs lebutítva az alkohol %-a, és nem kukoricadarás (vagy annyira nem érezni rajta)?
Pl. az itthoni löwenbrau már nem ízlik, a soproni stb. se...
Van valami még tűrhető árkategóriába eső (3-400 ft) körül kapható olyan sör, ami még 4,5% fölött van legalább, és jó az íze?
Köszönöm a válaszokat. Ahogy látom eléggé eltérőek a vélemények:)
Egyébként aki azt írta, hogy ha "sz@rt veszek ne csodálkozzak..." -> részben igazad van, de azért na. Még diák vagyok, nem vagyok annyira tele lóvéval hogy minden hétvégén ezer forintos söröket igyak, ezért próbálok megtalálni valami finomat alacsonyabb áron, mert pl. amit 7-8 éve még jó ízűnek tartottam (elég korán kezdtem sörözni:D), most már nem ízlik, és nem azért mert az igényeim emelkedtek olyan magasba, hanem mert megtudtam hogy valóban elég sok minden változott az üveg tartalmában...
Utolsó mondjál akkor 240 forintért jobb barna sört a Dreher Baknál!
Oké, nem a bock sörök királya, de azért ennyi pénzért nem rossz. Mellesleg cukor nincs benne, betartja a német tisztasági törvényt, nézd már meg rajta az összetevőket!
Csak azért érzed édesnek, mert kiüt belőle a magas alkoholtartalom.
A sima Staroprament a Borsodi gyártja itthon, mondanom se kell, az eredeti cseh sokkal finomabb. Viszont teszkóban van 210Ft környékén (+25Ft üveg ugye) Staropramen unfiltered (szűretlen búzasör), amit a Borsodi szerencsére csak forgalmaz, mert eredeti Cseh sör. Egyszer mindenképpen próbáld ki, 5%-os azt hiszem. Illetve a Soproni 1895 is finom, hasonló árban van, mint az előbbi. Lidl-ben van 200Ft-ért (most akcióban azt hiszem csak 160Ft) 7,2%-os Argus Strong.
A Löwenbrau pedig azért nem ízlik neked, mert azt is a Borsodi csinálja...
Én a barts sört szoktam venni 320 Ft nem nagyon érződik a kukoricadara és 8.3 % OS
Szerintem buliba jó de ha csak lazítani akarsz akkor a millert ajánlom 4,7 % és az finom nincs bennen kukoricadara vagy csak nem lehet érezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!