Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tulajdonképpen mi a jó a...

Tulajdonképpen mi a jó a részegségben?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést azért gondoltam hogy felteszem mert sok berugás után ma azon gondolkoztam mi értelme az egésznek.

Először is leírom hogy hat rám: forog a világ és hülyeségeket beszélek, persze a gátlások felszabadulnak, de ezen kivul talán csak rossz mellékhatásai vannak. Ha éppen nem vagyok körül véve nőkkel (100 esetből 1) akkor szomorú vagyok és inkabb csak sajnáltatom magam és kérdezem magamtól: ennek mi a f a sz értelme volt már megint? Másnap fejfájás és megfogadom hogy tobbet nem rugok be de megis mindig sikerul, az egy amit szeretek az az eleje, szeretem az alkoholos tömény italok ízét.

Leírnátok a véleményeteket, szerintetek mi értelme van, mit szerettek benne, mit nem, nektek mit okoz?

2016. jún. 25. 20:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Én csak bort iszom és nagyon ritkán rúgok be úgy igazán, de én pl azt szeretem, mikor úgy ellazul mindenem, ki tágul a tudatom, könnyű kis rózsaszín ködben vagyok. Ilyenkor minden olyan jó, könnyű és gyönyörű. Na most ez csak 2 pohár borig van így, a harmadik után már hajlamos vagyok bedepizni, vagy épp kötekedni, attól is függ, hogy mik történtek velem az előző napokban. Úgy hogy nálam 2 pohár a limit, azért is, mert ha megiszom a harmadikat, akkor már nem tudom abba hagyni...
2016. jún. 25. 21:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A részegségnek semmi értelme, becsípni mókás, oldottabb, felszabadultabb érzés, de ennyi. Nincs rá különösebb igényem.
2016. jún. 25. 21:03
 3/16 Phoney ***** válasza:
72%

Hát, ha neked csak ennyi jó a részegségben, akkor nem vágom, minek rúgtál be SOKszor.

Másoknál általában eufóriát okoz az alkohol.

2016. jún. 25. 22:02
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én Pl részegen tökéletesen beszélek és írok lengyelül
2016. jún. 25. 22:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

A töjkrészegség nekem sem vonzó, de a szolidabb állapot kellemes, hangulatos. Sosem vagyok másnapos (nagyon fejfájós fiatal voltam, de ivás után sosem fájt a fejem. jó, az első 2 alkalmat leszámítva, amikor minden hülyeséget masszívan összeittam :D de akkor is inkább hányingerem volt), mondjuk nem is iszom sokat. De még ha filmszakadás van, akkor sem vetkőzöm ki magamból. Amint elvesztem az értelmem teljességét, elalszom. Úgyhogy a negatív részegséget (némi hányáson kívül) nem ismerem.

A hangulat az persze változó, úgy tudom, sokaknál a jó hangulatot s a rosszat is fokozza az alkohol. Nekem egyiket sem, csak ad egy érdekes hangulatot, plusz megfelelő körülmények között elkezdek gondolkodni az életemen, megvilágosodom és elhatározom, hogy ezentúl más lesz... Nem lesz az, sajna, de sosem adom fel a reményt.

A nyelvi képességeimnek jót tesz az alkohol (ezzel a párom is így van, mindig iszik fordításhoz).

2016. jún. 26. 00:15
 6/16 anonim ***** válasza:
Az alkohol depresszáns ami gyakorlatilag annyit tesz, hogy (jó esetben) ideiglenesen megbutít. Ezért mondják, hogy hüly ére itta magát. És ahogy mondják: boldogok a tudatlanok. Nekem személyesen akkor esik igazán jól amikor csak zenét akarok hallgatni. Józanon nem tudok csak zenét hallgatni, nem foglalja eléggé le az agyamat de ha iszom egy-két pohár jó scotch-ot és ezzel szó szerint kikapcsolom az agyam (vagy legalábbis részben) akkor nyugodtam tudom élvezni a zenét anélkül, hogy elunnám 10 perc után.
2016. jún. 26. 01:01
 7/16 anonim ***** válasza:
38%
Engem ellazít, ha berúgok.
2016. jún. 26. 01:46
 8/16 anonim válasza:
51%

"mi értelme van"

Elazulsz,feloldja a gátlasokat,jólérzed magad

"mit szerettek benne"

nagyon mulatságos a részeg barátokkal dumálni a semmiről és közben röhögni :D

"mit nem"

Alapjaiban véve a legtöbb piát nem szeretem. Csak vodka meg baleys-t iszok.

"mit okoz"

Hát ha csak becsípek akkor amit az elején írtam, viszont ha filmszakadás....hát elmondások/videók alapján megdugtam egy fát, lesmároltam egy keritést, eltörtem a bokám,nőket ölelgettem :D

2016. jún. 26. 10:03
 9/16 anonim válasza:
100%

Én se rúgtam még be úgy húdenagyon, most volt az első (két év után kb) hogy nem emlékeztem pár dologra, de egyéb negatívum, hogy hányás, fejfájás nem nagyon volt. 18/L

Én szeretek lemenni egy kocsmába, barátokkal, beszélgetni, tényleg amit írtak konkrétan a semmiről, mégis jól ellehet lenni hajnalig:)

Ha pedig házibuli van, akkor is ugyan ez, összejön a társaság, ismerkedni lehet, és nem csak csajozás/pasizás szempontjából, és lehet mondani, hogy nem kell hozzá alkohol, de ismerjük be, kicsit becsípve sokkal bulisabb :)

Meg ha leállsz vele, hidd el, hiányozni fog, mert te leállsz, de a haverjaid nem fognak... ez az élet egy 'rendje' hogy úgy mondjam, lehet bulizni, inni szórakozni, felszabadít, emlékeket szerzel, ha te nem is emkékszel, olyan sztorik lesznek belőlük évek múltán.. :D nekem apa mesélt sokat, hogy miket csináltak az én koromban, hát istenem, én valami angyal vagyok hozzájuk képest,pedig egy két esetem nekem is volt...:DDD

A hangulatingadozás a pakliban van, van hogy nekem sincs kedvem, depizek két sort, de ha ott vannak körülötted, akkor tuti fel fognak dobni, ha meg annyira vészes a szitu, akkor az már azt jelenti, hogy józanul is nagy az a gond.

Szóval amíg fiatal vagy mindenképp van értelme:) csak nem kell túlzásokba esni, szerintem.

2016. jún. 26. 13:57
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Másik kérdés: titeket nem álmosít, fáraszt nagyon le? Mert ha pl 11 kor elkezdek inni akkor fel 1- 1 órára már legszívesebben aludnék pedig úgymond csak akkor kezdődik a buli
2016. jún. 26. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!